Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zaaranżować wieczór z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

w co mam sie ubrać? cholera jasna, nic w gruncie rzeczy nie mam kabaretek nie mam panikuję, nie wiem jaką ubrać bieliznę;- może być pomarańczowa? zrobić kolację, ale jaką? mój makaron? ale on na talerzu wygląda jak rzygi i zresztą nic sie nie udaje wtedy kiedy powinno;-/ a na śnaidanie co zrobić? k****, chyba odwołam, no bo nie wiem co i jak co za koszmar odwołam i umówię się kiedy indziej, kupię nową bielizne może, przygotuję dom i siebie i jakieś jedzenie czy rogaliki i sok pomarańczowy brzmi ok? i mini kanapeczki z bagietki? z ogórkiem, serem, pastą łososiową, szynką? mam pomarańczowy stanik i ładne majtki w tym kolorze z takim egzotycznym kwiatem czerwonym i przezroczystą siateczką może być? czy lecieć do sklepu wywalić 200 stówy? ale kiedy?;-/ teraz, nagle, na g***** do nowego roku nie mam czasu, a potem zostaje aby jeden dzien;-/

Gość gość
i pamiętaj, wypucuj kibelek, gość zobaczy obsrany i już po tobie

Gość wkurzona23
Nie odwołuj. Wyluzuj... Pomarańczowa bielizna z kwiatem nie brzmi dla mnie zachęcająco :) 200 zl na bielizne ? Jeśli masz u siebie w mieście galerie to skocz do new yorkera ja ostatnio kupiłam tam 3 komplety bielizny za 200 zł :) nawet nie całe... Kup makaron grube wstążki, do tego szpinak, łosoś wędzony i serek mascarpone, niebo w gębie a prezentuje się też całkiem ok :) a na śniadanie..? Kawa po nieprzespanej nocy :D

Gość gość
kurczę...no to jaka.... mam taki czarny stanik w stylu bardotki, może wystarczy? i majtki z koronkowym wykończeniem, może na to postawie, na klasyke, an to, co najprostsze? bo teraz w biegu tez nie chce kupowac czegoś nowego na siłę... mam jeszcze komplet w kolorze k***wskiej czerwieni, ale stanik jest chyba ciut za mały nie wiem co zrobić

Gość gość
sprzątnę wszystko, o to się nie boję, mieszkam w kamienicy, ale nie jest źle, chociaż mało nowocześnie, wykładzina obrzydliwa, ale nie w tym rzecz przecież jaką wy dysponujecie bielizną?

Ja najczęściej wybierałam bieliznę z koronką, czerń lub czerwień, bo to moje ulubione kolory. Zawsze też dobierałam kolorystycznie do bielizny dodatki np. kolczyki, albo kolor lakieru do paznokci :D

Gość gość
no to zapowiada sie bzykanko :) już stąd widze

Gość gość
Czarna bielizna, nie muszą być żadne stringi!

Gość gość
nie mam stringów, bo nie lubię posladków, chociaż on mówi, że są z******te chce byc atrakcyjna, jezu, jak to zrobić...

Gość gość
idź i nie grzesz już więcej

Gość gość
faceci, a jak wyobrażacie sobie taki wieczór?

muzyka, przygadzone swiatlo, dobre delikatne picie i krawat ktorym moglbym ja przywiazac do lozka... :D:P dalej nie pisze bo nie wiem ile masz lat... :P:)

Gość gość
24 lata, ale do czasu jak on przyjdzie skończe 25, bo mam urodziny w międyz czasie co mam mu zrobić? do tej pory tylko się całowaliśmy, seksu ejszcze nie chcę