Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak po katolicku jest

Polecane posty

Gość gość

'dzien dobry' i 'do widzenia' ?

Gość gość
nie wierze, ze nie ma tu zadnego prawdziwego katolika!! jak sie cokolwiek napisze na kosciol to zaraz stoi banda baranow, ktorzy jada po kims kto ma inne zdanie na temat kleru, ale jak sie okazuje ta sama banda nie wie nawet nic o formie zachowan w swojej wlasnej religii :O

Gość gość
to wyjedź do korei północnej, tam znajdziesz prawdziwych komunistów ze swego kręgu, tylko weź ze sobą wagon trawy i kory drzewnej abyś nie zdechł w głodu

Gość gość
Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus odp. na wieki wieków amen, lub Sczęść Boże. Zostań-cie z Bogiem

Gość gość
mowisz tepaku do ksiedza 'dzien dobry'?? to ty wychodzisz na komunste skoro nie masz pojecia jak sie pozdrawia i zegna w kosciele katolickim. a teraz wy/pi/er/da/laj jak nie masz pojecia co napisac.

Gość gość
dzień dobry - '' szczęść Boże'' do widzenia - ''niech ci ziemia lekką będzie''

Gość gość
z racji wykonywania zawodu, czesto odwiedzam siostry zakonne, nie jestem chrzescijanka (ani w ogole z zadnej religii) mowie dzien dobry i do widzenia, siostry zawsze mowia mi 'szczesc boze', wiec czasami staram sie o tym pamietac i tez od razu mowie im 'szczesc boze' bo nic mnie to nie kosztuje, jednak nie mam pojecia jak sie zegna z nimi wiec szybko mowie do widzenia.

Gość gość
a nie jest tak, ze 'niech bedzie pochwalony jezus chrystus' mowi tylko ksiadz? a wszyscy inni pozdrawiajac sie mowia wlasnie 'szczesc boze' ?

Gość gość
A ave satan może być? Też katolickie, tak od ciemnej tej czarnej strony.

Gość gość
u nas ksiądz mówi szczęść Boże jak przechodzi i to samo mu się odpowiada.

Gość gość
czyli co? otwiera mi siostra zakonna, mowie: szczesc boze', po 3 minutach od zalatwienia sprawy mowie jej znowu 'szczesc boze'? a moze lepiej juz zostac przy do widzenia, ew. zyczyc jej milego dnia?

Gość gość
Jak ksiądz wchodzi to tak mówi "Niech" lub Pokój temu domowi wtedy Ty odpowiadasz ' na wieki wieków"

Gość gość
gość 2013.12.29 dzień dobry - '' szczęść Boże'' do widzenia - ''niech ci ziemia lekką będzie'' ----:D :D :D

Gość gość
dzien dobry"szcześć Boże.lub Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus, do widzenia: Z Bogiem.

Gość gość
o dzieki! jeden/na, który/a zna język watykański.

Gość mam spokój od mendy
''Jak ksiądz wchodzi to tak mówi "Niech" lub Pokój temu domowi wtedy Ty odpowiadasz ' na wieki wieków" Całe szczęście ,że nigdy ten błazen nie był w moim domu,to i nie musze mu debilnych tekstów wciskać,hahaah