Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa 2014

Rok 2014 będzie super piszcie swoje powody

Polecane posty

Gość szczęśliwa 2014

Moje są takie: -schudnę :-) -wycieczka do Paryża -upragniona operacja plastyczna -zrobię prawo jazdy :-) -dwa z******te wesela -dwie równie przyjemne duże imprezy rodzinne -wakacyjny wyjazd nad morze w ukochane miejsce po rocznej przerwie

Gość gość
Będę miała dziecko:-)

Gość szczęśliwa 2014
:-D super!!

Gość gość
e tam, zapowiadają się kolejne cholerne podwyżki cen :(

Gość gość
cycki sobie robisz?

Gość gość
jedziemy z mężem do sanatorium syn wprowadzi się do wybudowanego domu bardzo bym chciała, żeby były wnuki od córki i od synowej.

Gość szczęśliwa 2014
cycki mam swoje własne super :-P

Gość gość
-schudnę -skończę 18 lat :D -pojade na super wakacje ze znajomymi -kupie sobie pieska -znajde niesamowitego chlopaka, a zostawię tego gnojka z którym aktualnie jestem

Gość gość
- bede matką chrzestną - rozpoczne studia magisterskie w warszawie - przeprowadze sie

Gość szczęśliwa 2014
życie jest PIĘKNE!!!!!

Gość gość
szczęśliwa 2014 ile masz lat? :)

Gość gość
moja córeczka skończy roczek :)

Gość szczęśliwa 2014
28

Gość gość
to stara jesteś, wszystko co najlepsze masz za sobą :/ przykro mi

Gość szczęśliwa 2014
hahaha jak widać nie :-) z roku na rok życie mi się coraz bardziej podoba szczerze mówiąc :-) a do tego czasem mnie jeszcze o dowód pytają w sklepie, więc nie jest źle :-P

Gość szczęśliwa 2014
i dwa pytania do Ciebie 1. co rozumiesz przez "wszystko najlepsze" ?? co takiego jest już za mną?? 2. kiepskie perspektywy na zbliżający się rok, że masz potrzebę wmawiać innym ich niedolę? :-P

Gość gość
Każdy ma taki zapał jak sobie coś planuje, jak to zmieni się jego życie na lepsze... Owszem, planuje się łatwo, ale realizuje się trudniej. Ja Ci życzę jak najlepiej, ale taka prawda nie masz już 16 lat i nie wszystkie drzwi stoją przed Tobą otworem.

Gość szczęśliwa 2014
bez żartów :-D do wycieczki, czy udziału w weselu nie trzeba mieć specjalnego zapału 16 lat fajny wiek, ale 28 również i śmiało mogę powiedzieć, ze teraz o wiele więcej drzwi stoi przede mną otwartych niż 12 lat temu nie muszę ciułać z kieszonkowego na wycieczki nie muszę błagać mamy o zgodę na operację etc.

Gość gość
moje plany byly takie: - znalezc prace - zamieszkac z chlopakiem - dwa wesela z nim ogolnie wszystko mialo byc super a co sie okazalo? zerwal ze mna wczoraj przez sms :) cudowny 2014 rok jeszcze sylwestra pewnie spedze saama bo kolezanki maja chlopakow moj plan i marzenie na nowy rok to umrzec

Gość szczęśliwa 2014
a przestań :-) tylko chłopak się zmienił, wszystkie inne plany możesz jeszcze zrealizować z lepszym modelem :-)

Gość PATAFIAN 22 LATA
a ja może w końcu z*******m:D

Gość PATAFIAN 22 LATA
a Ty szczęśliwa nie wiem czego się cieszysz:) Stara toeba z Ciebie, j***esz już mogiłą i się cieszysz nie wiadomo z czego:)

Gość gość
mogiłą to j***e twój mały nierozprawiczony k***s nieużywany nigdy na kobiecie rozciągnięty własnymi łapskami :D

Gość gość
widze,ze jestes bardzoi radosna, ja tez taka bylam do wczoraj, moze jestem glupia,ze on byl calym moim swiatem,ale myslalam naiwnie ze taka jest milosc,on tez mowil ze kocha i troszczyl sie o mnie, zawsze spalismy wtuleni, strasznie mi go brakuje,widocznie szczescie nie jest mi pisane

Gość szczęśliwa 2014
patafianie stara nie jestem, a że nie wiem z czego się cieszę to się nie dziwię nie wiesz i nigdy się nie dowiesz , nie będzie Ci dane :-P

Gość szczęśliwa 2014
dziewczyno skoro tak postapił to nie ma za kim płakać, lepiej teraz niż za rok, dwa , pięć...mniej czasu zmarnowałaś zawsze bezpośrednio po takim wydarzeniu "świat nam się wali" ale czas leczy rany i pewnie czeka na CIebie ktoś fantastyczny :-)

Gość gość
Schudne. Wyleczylam nareszcie zęby, teraz mogę wydać kasę na kosmetyczne poprawki. Znajdę prace, bede szukać, dużo się nauczylam w trakcie. Cieszę się juz ze mnie zowlnili z poprzedniej, był to okropny wyzysk.

Gość szczęśliwa 2014
no zapomniałam o zębach :-D planuję je wybielić jeszcze zimą :-)

Gość gość
a dla nie 2013 był z******tyy i mam nadzieje ze chcoiaz w polowie 2014 bedzie taki aaa duzo nie ma co planowac i myslec bo nie mozemy przewidzeic co sie stanie w 2014, moze jakies nieszczeście ,,,, więc ja sie nei nakrecam , co ma byc to bedzieeeeeee życze wsyzstkim aby ten rok byl dla was szczesliwy :)

Gość szczęśliwa 2014
nigdy nie możemy do końca przewidzieć, ale to nie jest powód żeby nie planować dobry plan to już połowa sukcesu :-)