Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 szcz臋艣liwa 2014

Rok 2014 b臋dzie super piszcie swoje powody

Polecane posty

Go艣膰 szcz臋艣liwa 2014

Moje s膮 takie: -schudn臋 :-) -wycieczka do Pary偶a -upragniona operacja plastyczna -zrobi臋 prawo jazdy :-) -dwa z******te wesela -dwie r贸wnie przyjemne du偶e imprezy rodzinne -wakacyjny wyjazd nad morze w ukochane miejsce po rocznej przerwie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
B臋d臋 mia艂a dziecko:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcz臋艣liwa 2014
:-D super!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
e tam, zapowiadaj膮 si臋 kolejne cholerne podwy偶ki cen :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cycki sobie robisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jedziemy z m臋偶em do sanatorium syn wprowadzi si臋 do wybudowanego domu bardzo bym chcia艂a, 偶eby by艂y wnuki od c贸rki i od synowej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcz臋艣liwa 2014
cycki mam swoje w艂asne super :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
-schudn臋 -sko艅cz臋 18 lat :D -pojade na super wakacje ze znajomymi -kupie sobie pieska -znajde niesamowitego chlopaka, a zostawi臋 tego gnojka z kt贸rym aktualnie jestem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
- bede matk膮 chrzestn膮 - rozpoczne studia magisterskie w warszawie - przeprowadze sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcz臋艣liwa 2014
偶ycie jest PI臉KNE!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szcz臋艣liwa 2014 ile masz lat? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja c贸reczka sko艅czy roczek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcz臋艣liwa 2014
28

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to stara jeste艣, wszystko co najlepsze masz za sob膮 :/ przykro mi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcz臋艣liwa 2014
hahaha jak wida膰 nie :-) z roku na rok 偶ycie mi si臋 coraz bardziej podoba szczerze m贸wi膮c :-) a do tego czasem mnie jeszcze o dow贸d pytaj膮 w sklepie, wi臋c nie jest 藕le :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcz臋艣liwa 2014
i dwa pytania do Ciebie 1. co rozumiesz przez "wszystko najlepsze" ?? co takiego jest ju偶 za mn膮?? 2. kiepskie perspektywy na zbli偶aj膮cy si臋 rok, 偶e masz potrzeb臋 wmawia膰 innym ich niedol臋? :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ka偶dy ma taki zapa艂 jak sobie co艣 planuje, jak to zmieni si臋 jego 偶ycie na lepsze... Owszem, planuje si臋 艂atwo, ale realizuje si臋 trudniej. Ja Ci 偶ycz臋 jak najlepiej, ale taka prawda nie masz ju偶 16 lat i nie wszystkie drzwi stoj膮 przed Tob膮 otworem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcz臋艣liwa 2014
bez 偶art贸w :-D do wycieczki, czy udzia艂u w weselu nie trzeba mie膰 specjalnego zapa艂u 16 lat fajny wiek, ale 28 r贸wnie偶 i 艣mia艂o mog臋 powiedzie膰, ze teraz o wiele wi臋cej drzwi stoi przede mn膮 otwartych ni偶 12 lat temu nie musz臋 ciu艂a膰 z kieszonkowego na wycieczki nie musz臋 b艂aga膰 mamy o zgod臋 na operacj臋 etc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moje plany byly takie: - znalezc prace - zamieszkac z chlopakiem - dwa wesela z nim ogolnie wszystko mialo byc super a co sie okazalo? zerwal ze mna wczoraj przez sms :) cudowny 2014 rok jeszcze sylwestra pewnie spedze saama bo kolezanki maja chlopakow moj plan i marzenie na nowy rok to umrzec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcz臋艣liwa 2014
a przesta艅 :-) tylko ch艂opak si臋 zmieni艂, wszystkie inne plany mo偶esz jeszcze zrealizowa膰 z lepszym modelem :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PATAFIAN 22 LATA
a ja mo偶e w ko艅cu z*******m:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PATAFIAN 22 LATA
a Ty szcz臋艣liwa nie wiem czego si臋 cieszysz:) Stara toeba z Ciebie, j***esz ju偶 mogi艂膮 i si臋 cieszysz nie wiadomo z czego:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mogi艂膮 to j***e tw贸j ma艂y nierozprawiczony k***s nieu偶ywany nigdy na kobiecie rozci膮gni臋ty w艂asnymi 艂apskami :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
widze,ze jestes bardzoi radosna, ja tez taka bylam do wczoraj, moze jestem glupia,ze on byl calym moim swiatem,ale myslalam naiwnie ze taka jest milosc,on tez mowil ze kocha i troszczyl sie o mnie, zawsze spalismy wtuleni, strasznie mi go brakuje,widocznie szczescie nie jest mi pisane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcz臋艣liwa 2014
patafianie stara nie jestem, a 偶e nie wiem z czego si臋 ciesz臋 to si臋 nie dziwi臋 nie wiesz i nigdy si臋 nie dowiesz , nie b臋dzie Ci dane :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcz臋艣liwa 2014
dziewczyno skoro tak postapi艂 to nie ma za kim p艂aka膰, lepiej teraz ni偶 za rok, dwa , pi臋膰...mniej czasu zmarnowa艂a艣 zawsze bezpo艣rednio po takim wydarzeniu "艣wiat nam si臋 wali" ale czas leczy rany i pewnie czeka na CIebie kto艣 fantastyczny :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Schudne. Wyleczylam nareszcie z臋by, teraz mog臋 wyda膰 kas臋 na kosmetyczne poprawki. Znajd臋 prace, bede szuka膰, du偶o si臋 nauczylam w trakcie. Ciesz臋 si臋 juz ze mnie zowlnili z poprzedniej, by艂 to okropny wyzysk.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcz臋艣liwa 2014
no zapomnia艂am o z臋bach :-D planuj臋 je wybieli膰 jeszcze zim膮 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a dla nie 2013 by艂 z******tyy i mam nadzieje ze chcoiaz w polowie 2014 bedzie taki aaa duzo nie ma co planowac i myslec bo nie mozemy przewidzeic co sie stanie w 2014, moze jakies nieszcze艣cie ,,,, wi臋c ja sie nei nakrecam , co ma byc to bedzieeeeeee 偶ycze wsyzstkim aby ten rok byl dla was szczesliwy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcz臋艣liwa 2014
nigdy nie mo偶emy do ko艅ca przewidzie膰, ale to nie jest pow贸d 偶eby nie planowa膰 dobry plan to ju偶 po艂owa sukcesu :-)

Udost臋pnij ten post