Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fotelik besafe izi plus macie proszę o opinie

Polecane posty

Gość gość
To,w miarę nowy fotelik, wątpię aby ktoś tutaj go posiadał tym bardziej, że większość matek tutaj przebywających nie zdaje sobie sprawy, że przewożą dziecko w niebezpiecznej pozycji.

Gość gość
Szkoda :(. Tak czy siak kupię go, wydaję się spoko, no i pozycja rwf.

Gość gość
Myślę że będziesz zdowolona :) ja mam izi combi i jest rewelacyjny

Gość gość
Mój syn jeździ w tym foteliku. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Co prawda zajmuje trochę miejsca (skoda octavia) i z przodu jest ciasno ale to żaden minus w porównaniu do wielu plusów jakie daje ten właśnie fotelik . Montuje się w miarę łatwo i trzyma się bardzo stabilnie, nie da się go ruszyć. Mieliśmy mały problem bo okazało się że pasy w naszym samochodzie są dość krótkie ale po lekkim podniesieniu przodu fotelika i dociśnięciu ramy antyrakietowej jest super. Obawiałam się że potrzebny będzie klin pomiędzy kanapę a fotelik ale okazało się to zbędne póki co. Pozycja do spania jest bardzo dobra, synek zasnął wpatrzony w to co się dzieje za szybą w ciągu 10 minut od ruszenia z pod sklepu. Bardzo lubi w nim jeździć. Tapicerka jest solidna, mamy wzór samochodowa charmonia. Jedyny maleńki minusik za trudność dociągania pasów ale nie jest to aż tak ciężkie żeby ktokolwiek nie dał rady, porostu trzeba mocniej pociągnąć żebyśmy pasy były dociągnięte na maxa. Myślę że jest to spowodowane tym że pasy są z pod spodu podszyte skórą i to ogranicza poślizg na kurtce.

Gość Nalanaa
Dodam, że nie powinno przewozić się dziecka w kurtce, no chyba, że cienkiej szmatce. Jeżeli chodzi o grubsze ze względu na dodatkową warstwę nie jest możliwy odpowiedni docisk pasa, a w chwili zderzenia całość się kompresuje i dziecko może wylecieć. Super bezpieczny fotelik, ale zajmuje cholernie dużo miejsca ;)