Gość gość Napisano Grudzień 29, 2013 Facet 187/79, na karku 30, nie mam dzieci, szukam dziewczyny na stałe a nie do zabawy. Jestem po studiach, mam całkiem fajną pracę, dobrze poukładane w głowie.Nie palę, piję umiarkowanie. Nie oglądam meczów w TV, nie pluję, nie bekam, znam więcej niż 500 wyrazów i opuszczam klapę w WC. Wiem do czego służy odkurzacz, ale kiepsko radzę sobie z żelazkiem. "Szukam dziewczynę o urodzie klasycznej, nietuzinkowej, powinna mieć szafirowe oczy, zmysłowe usta, wdzięczny sposób poruszania się, nienachalny uśmiech, piersi foremne, jednym słowem powinna być kwintesencją kobiecości." Między dwudziestką a trzydziestką - uczciwej, spokojnej, z dobrym charakterem, poważnie myślącej o przyszłości. Jeśli twoją jedyną rozrywką jest dyskoteka i polerowanie tipsów, nie odróżniasz konserwacji od konwersacji, oraz myli Ci się Austria z Australią to na pewno nie znajdziemy wspólnego języka. Wrocław bos.pawel@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach