Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornea

czy to objawy ciąży

Polecane posty

Gość Kornea

Hej, mam pytanie :) Miesiąc temu kochałam się ze swoim chłopakiem. Mniej więcej 3 tyg po stosunku zaczęły się u mnie mdłości, biust znacznie się powiększył i bolał w miejscu gdzie nigdy mnie przed okresem nie bolał, pojawiły się bardzo duże zmiany nastroju, zachcianki itd. W trakcie przerwy swiątecznej miałam mieć okres jednak był on całkiem inny niż podczas normalnego okresu, tzn miałam plamienie, pod koniec pojawiła się brązowa barwa, wgl mnie brzuch nie bolał, a zawsze umieram z bólu i mam obfity okres. Czy mogą to być objawy ciąży ? Pozdrawiam :) I proszę o poważne odpowiedzi :)

Gość gość
Jeśli się kochałaś bez zabezpieczenia to możesz być w ciąży to jasne, jeśli nie wmawiasz sobie tych mdłości itp( sama znasz swój organizm najlepiej) zrób test

Gość Kornea
No właśnie staram się o tym nie myśleć ... A te mdłości to mam regularnie o danych porach dnia. Zapomniałam dodać że od tygodnia mniej więcej strasznie dużo sikam i jem ogromne ilości jedzenia..

Gość aniusia31
Moga to byc, choc czasem takie objawy sama mozesz sobie podświadomie dopisac! Najlatwiej jest zrobic test domowy z apteki.

Gość gość
śmieszą mnie te panny co zaraz po stosunku mają objawy ciąży, a co bedzie przez 9 miesięcy? trudno zrobic przynajmiej test za 10 zł?

Gość gość
gosc z 16:16 od razu po stosunku to może nie ale ja już miałam w czasie domniemanego okresu :)

Gość gość
niektóre panie maja objawy ciąży już przed stosunkiem

Gość Kornea
Ale chyba piersi które mam dużo większe niż normalnie nie są moją wyobraźnią ...

Gość gość
Możesz mieć tylko takie złudzenie...mi też się sporo razy wydawało że to już a jak zaszłam to wszystko sobie wmawiałam ale nie ciąże

Gość gość
Zmierz sobie temperaturę,nawet jeśli nie mierzyłaś wcześniej to powinna przekraczać 37jeśli ciąża.Dziewczyny mówią, że to zależy od podstawowej jaka jest w 2 fazie cyklu jak i w ciąży ale ja miałam niską temp nawet w 2fazie było to 36.8 a w ciąży 37.2