Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajacy pomocy

Mieszkanie w warszawie gdzie polecacie

Polecane posty

Gość szukajacy pomocy

Witam potrzebuje pomocy osób. Chciałbym kupić mieszkanie w wwa za 200 tys. ewewntualnie moge pozyczyc od rodzicow 100 tys. metraz dla mnie 40m2. jakie dzielnice polecacie? pozdrawiam

Gość gość
za taka kwote to bedziesz musial sie nagimanstykowac:) jest duzo fajnych dzielnic, ja mieszkam na Ursynowie, blikso metro, pelna infrastruktura, podoba mi sie tutaj i tutaj kupilam 2 mieszkanie

Gość gość
za taka kwote to bedziesz musial sie nagimanstykowac:) jest duzo fajnych dzielnic, ja mieszkam na Ursynowie, blikso metro, pelna infrastruktura, podoba mi sie tutaj i tutaj kupilam 2 mieszkanie

Gość gość022
Ja najbardziej lubię środmieście i górny mokotów,ale ciężko będzie znaleźć coś fajnego za tą kwotę. Najgorsze dzielnice to moim zdaniem tarchomin, białołęka,włochy,ursus,wawer,bródno i targówek.

Gość szukajacy pomocy
Do gosc moge wiedziec za jaka cene miezskanie na ursynowie ? i jakich cen teraz obecnie sie spodziewac?

Gość gość
Za Żelazną Bramą się robi fajna dzielnica teraz. Bloki, ale jakie otoczenie. I na Starówkę piechotą, do Arkadii i Złotych Tarasow blisko.

Gość gość
Takie 40m yo właśnie około 300 tysięcy, zależy od dzielnicy.

Gość gość
Nie musisz do nich chodzić, ale dworzec Centralny blisko.

Gość gość
my kupilismy mieszkanie za 505 000, metraz 68m2 plus mala komorka, jak na Ursynow ta kwota jest calkiem atrakcyjna

Gość szukajacy pomocy
na woli tez jest fajnie?:)

Gość gość022
Zależy w którym miejscu na Woli. Jest tam trochę menelstwa( w sumie jak wielu innych dzielnicach) , ale wszystko idzie w dobrą stronę. Plusem jest łatwy i szybki dojazd do centrum.

Gość gość
A ja polecam Włochy, tańsze, sporo zieleni i dobra komunikacja ze śródmieściem - pociąg. Dużo się tam teraz buduje, polecam poszukać.