Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swyft

Powoli się rozkręcam

Polecane posty

Gość Swyft

Wczorajszego wieczoru byłem na trzeciej randce w życiu. Stres był mniejszy niż na drugiej randce, a już tym bardziej na pierwszej. Widać, że warto pokonywać lęki i brnąć do przodu...

Gość gość
przestań fantazjować debilu

29.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość - Prawda w oczy kole, czy jak? Dlaczego niby miałbym fantazjować?

Gość gość
kogo to w ogole obchodzi ? upodabniasz sie do fiku sikuuu ?

Swyft-I tak k***a drugiej randki miał nie będziesz, wiec jaka to różnica?

BSA - Wyobraź sobie, że powiedziała mi na koniec: "W razie co jesteśmy w kontakcie - bardzo chętnie" :p

Gość gość
każda tak mówi a potem cie oleje

29.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość - A skąd wiesz? Byłeś, widziałeś. Poza tym kto powiedział, że chcę się z nią drugi raz spotkać? Piszę tylko, że robię postępy:D

Swyft-A co ci miała powiedzieć? Że zadzwoni? Jesteście w kontakcie i tyle, nieodbierze telefonu, albo odbierze i nie będzie mieć czasu... Zresztą pierwsze randki sa stosunkowo łatwe, bo to tak jak by z koleżanką iść na piwo, problemy zaczynają się na późniejszych randkach, kiedy trzeba przejąć inicjację, a ciebie wszelkie seksuane rzeczy brzydzą, więc jesteś w d***e, nie masz potrzeby jej ciała, wiec tym samym natura nie będzie w stanie pochnąć cię dalej,myślę że raczej będziesz się coraz bardziej rozkręcał w p********iu swoich farmazonów o syjonizmie, wtedy już po ciebie :D

BSA - Mylisz się. Z ostatniom byłem na randce i potem sama mnie zagadywała na gg. Poza tym, to, że nie walę konia, nie znaczy nie mam zdrowego libido :D Do tego jest jedna spod Wrocławia, która też mnie zagaduje, jak mnie widzi na gg, a z tą wymieniłem się zdjęciami...

Swyft-Skoro niewidzisz to znaczy że jesteś ślepy, skoro nie walisz konia i seksu nie uprawiasz, to znaczy że nie masz libido , gdybyś go miał, to byś uprawiał seks, a skoro nie masz seksu to byś walił konia, taka jest natura, dzięki takiej konstrukcji to faceci latają za babami i dzięki temu gatunek ludzki nie wyginął. Ty natomiast nie wiesz o czym piszę, bo nie masz potrzeby seksualnej, umawiasz się na pierwsze randki, po czym odpuszczasz, bo wiesz że potem by wyszło to, że szukasz jedynie dowartościowania się a nie kobiety, zapewne byś uciekł, gdyby chciała cię pocałować albo gdy by chciała seksu.

BSA - Ja wytrwałem bez walenia konia, bo wykazałem się silną wolą, mam dobre geny i nie jadam nieczystego mięsa

Swyft Ja też myję mięso przed upieczeniem.

Człowiek który nie wali konia i seksu nie uprawia, znaczy że jest chory.

To tak jak byś powiedział że od dziś nie jesz ani nie pijesz, bo masz silną wolę i będziesz żył jedynie powietrzem, tak się po prostu nie da.

Zdrowy fac et musi się wyład ować, to jest natu ralna i norm alna pot rzeba fizjo logiczna u zdrow ych face tów.

Jakie te forum z tych ich spanami jest p******** k***a to musiała baba projektować..

Po primo ja nie jadam wieprzowego mięsa. Jem tylko mięso czyste, czyli wołowinę (baraninę trudno jest dostać), kurczaki, indyki, ryby. Po secund jestem Ariem więc mam silną wolę i niskie libido (wysokie libido mają ludzie ras prymitywnych). Poza tym kiedyś też wpadłem sidła masturbacji i to wywoływało we mnie ogromne poczucie winy...