Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaNN

zostawił mnie w ciazy

Polecane posty

Gość PannaNN

witam, Jestem załamana, dzis zostawil mnie mój wieloletni partner, z ktorym jestem w 3cim miesiacu ciazy. Dodam, ze chciał dziecka, mowil, ze mnie kocha, ze chce ze mna spedzic zycie, a teraz TAK NAGLE wszystko mu sie odmienilo. Powiedzial,ze nie chce mnie i dziecka, ze to wpadka i nie chce brac odpowiedzialnosci.... Czy któras z Was ma lub miala podobnie, Jak poradziłyście sobie z taką syt. Prosze o normalne komentarze, jest mi bardzo zle i chcialabym porozmawiac z kimś rozsadnym. Pozdrawiam serdecznie

Gość 0 Terenia 0
Prowokacja 💤

Gość PannaNN
zadna prowokacja tylko życie

Gość gość
Dasz rade sama, a on? Moze mu sie cos jeszcze pozmienia?

Gość gość
no prawidłowo zrobił

Gość 0 Terenia 0
Mhm jasne, dziś cię zostawił wieloletni partner i już na Kafe pobiegłaś? 😴

Gość gość
ale o co ty konkretnie pytasz przecież nikt na tym forum ci nie pomorze po prostu będziesz samotną matką a on niech się szykuje na alimenty

Gość PannaNN
nie wiem co mu się stało, naprawdę. było wszystko dobrze, nagle powiedział mi, ze mnie nie chce, ze mu sie juz nie podobam?? (3 dni wcześniej mówił, ze jestem piękną kobietą) moze ma jakieś zaburzenia? nie wiem o co chodzi :((

Gość 0 Terenia 0
29.12.13 gość "nikt na tym forum ci nie pomorze" Ale nieuki tu siedzą :O

Gość PannaNN
o co konkretnie pytam? jw. czy jest ktos w podobnej syt i jak sobie z tym psychicznie poradził, po prostu jak żyję się mamie, która sama wychowuje dziecko, poniewaz teraz jestem załamana i nie wyobrazam sobie samotnego zycia, mam rozne mysli, nie wiem czy podolam sama temu wyzwaniu, po prostu...

Gość gość
Ale nieuki tu siedzą pechowiec.gif @ dla takich tukuw nie ma się co storoC :)

Gość gość
Bo tak to jest jak sie robi dziecko bez ślubu .Będziesz następną panna z dzieckiem . ...,masakra .

Gość gość
o terenia o jesteś......................................

Gość PannaNN
A czy jeśli masz na papierku, ze jesteś żonaty/ zamęzna, to masz wówczas gwarancję, iż "formalny" partner lub partnerka Cię nie zostawi?

Gość gość
ja byłam w takiej sytuacji i ciążę usunęłam. dziś mam nowego faceta który jest moim mężem i mamy razem cudownego synka. gdybym mogla cofnąć czas to bym zrobiła dokładnie tak samo. dobrze że z tamtym nie mam dziecka.

Gość gość
a ja c***owiem tak....nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem.hak mu w srak.....niech sie pacan buja.teraz sie trzeba zastanowic co dalej.jesli jestes w stanie mu odpuscic to po urodzeniu dziecka nie podawaj nazwiska ojca.powiedz ze ojciec nieznany.bedzie ci sie nalezalo o wiele wiecej kasy niz jakies marne alimenty ....o ile wogole laskawie tatus zechce placic.powiem ci ze mam dwie kolezanki ktore tak zrobily i super im sie to oplacilo.

Gość PannaNN
w którym miesiącu byłas? i w jaki sposób, jeśli mogę zapytać, to zrobiłaś? dziękuję za konkretną i normalną odpowiedz, at last !

Gość gość
"bedzie ci sie nalezalo o wiele wiecej kasy niz jakies marne alimenty ...." tak dostanie az 170 zł wow ile kasy eheheh

Gość Kasiahhyfg
Usuń ciąże , poznasz kogos na pewno, a tak będziesz nikim, teraz moze go kochasz ale jak ci miłość odejdzie to dziecko ci bedzie przeszkadzać, raczej cieżko ci bedzie poznać kogos z dzieckiem,

Gość gość
pannann - 3 miesiąc, wzięłam tabletki. wszystko poszło ok, po wszystkim czułam tylko ulgę, że nie zostanę sama z dzieckiem i nie będę musiała przez dziecko mieć jakikolwiek kontakt z tym draniem. a tak ułożyłam sobie życie na nowo, nie musiałam się tułać sama z dzieckiem.

Gość PannaNN
jakie to tabletki? a gdzie orientacyjnie mozna je nabyć ?

Gość gość
Jak masz prace i wsparcie w rodzinie to dasz sobie rade. I wcale nie jest prawda ze z dzieckiem faceta nie znajdziesz. Ja znam wiele dziewczyn ktore z dzieckiem a nawet dwojka pozakladaly szczesliwe rodziny z nowymi partnerami.

Gość gość
dajesz za tabletki ok 300 zł, przeprowadzają tam krótki wywiad lekarski i wysyłają legalnie paczkę zza granicy. ja bym w życiu nie chciała zostać samotną matką z niemowlakiem. zresztą który facet cię zechce z dzieckiem w wózku?

Gość gość
a nie za późno troche bu usunąć?

Gość PannaNN
nie jest to raczej mozliwe w 3cim miesiacu ciazy..

Gość gość
no i macie te swoje konkubinaty

Gość gość
Konkubinaty... Moją przyjaciółkę mąż zostawił w ciąży niecały rok po ślubie. Jak widać, ślub niewiele pomoże, jak ktoś nie chce być ojcem.

Gość gość
przecież tabletkami się usuwa jeszcze w 3 miesiącu

Gość PannaNN
dokladnie, czy papierek daje gwarancję, ze mąz nas nie zostawi?? skąd ta pewność, ze akurat w małżeństwie jest inaczej??