Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet20

Mam pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość facet20

Dziewczyny, chcialbym Was zapytac o coś, o czym Wy wiecie dużo więcej niż każdy facet i co mnie zaintrygowalo. Mianowicie: Wczoraj byłem w galerii handlowej i była tam taka niezła młoda hostessa w białych obcisłych spodniach. Obejrzałem się za nią i zauważyłem, że ma z tyłu na kroczu czerwoną plamkę. Pomyślałem, że musiała jej podpaska przecieknąć. Oczywiście nic jej o tym nie powiedziałem (to byłoby niegrzeczne i nietaktowne). Po jakichś 30-40 min. znowu przechodziłem obok niej. Zwróciłem uwagę, że ta plamka się powiększa i w dodatku zaczyna jej cieknąć strużka po wewnętrznej stronie uda. Natomiast z przodu nadal nic nie było widać. Napiszcie, jak to możliwe, ze dziewczynie przeciekło przez podpaskę, majtki i rajstopy na spodnie a ona ciągle o tym nie wiedziała, bo nie poszła przecież do toalety? - czy mogła również nic nie czuć? Poza tym skoro miała okres, to po co jej te białe rurki?

Gość facet20
Nie słyszałem , żeby dziewczyna nie wiedziala kiedy dostanie okres. Ale nawet gdyby, to czy nic by nie poczuła?

Gość facet20
prosze o wypowiadanie sie przez dziewczyny

Gość gość
jak się dostaje okres to od razu czuć że jest mokro a tym bardzie powinna czuć gdy zaczęło jej ciec po nodze :)

Cóż mogę napisać? "Ptaszkowo" z Twojej strony, że jej nic nie powiedziałeś :P Może miała tampon, który przeżył w zacieśnieniu swoją świetność, że się tak wyrażę hehe

Gość gość
hostessy pracują na stojąco po 12 godzin a wiadomo ze jak sie stoi to bardziej cieknie, może miała podpaske albo tampona i jej przeciekło, wtedy trudno wyczuć, tzreba chodzić do łazienki co godzine i sprawdzać

Gość facet20
to dlaczego nie szla do toalety?

Gość facet20
własciwie to napiszę skarge to kierownictwa sklepu, a w ogóle to powinienem cyknąć fotkę telefonem i wrzucić do netu :(

Gość gość
ja pieerd dolę znowu jakiś zbok idiota się wypytuje o jakieś wyimaginowane hostessy? Ostatnio kucała, teraz niby jej podpsaka przeciekłą, idź Ty poyebie do psychiatry :O

Gość facet20
czy ona mogla w ogóle nie wiedziec ze jej przecieka?

Gość djdksa
ludzie co za durne prowo

Gość gość
Tampon pewnie miała i mogła nie poczuć. Okres naturalna, acz niewygodna sprawa u kobiet, absolutnie nie przeznaczona do żartów.

Gość facet20
czy to znaczy ona mogła wcale nie wiedzieć, że jej przeciekło na spodnie?

Gość gość
mogła nie wiedzieć,na drugi raz jak zobaczysz podejdź i dyskretnie powiedz lepiej się zawstydzić przy jednym facecie czy kobiecie niż by całe centrum handlowe miało ją tak oglądać,śmiać się i pstrykać foty.

Gość gość
idioto jakby wiedziała to raczej by poszła se uprać gacie w umywalce w szalecie marketowym

Gość facet20
ja nie miałem odwagi, a ona czułaby się niezręcznie. Zresztą ciekawe dlaczego nie chodziła do toalety skoro miała okres.

Gość gość
aleś ty niedomyślny,kobieta mając okres nie musi biegać co pół godziny do toalety,mogła byc wcześniej ale np źle zaaplikowała tampon i ciekło,mogła nie wiedzieć że okres nadejdzie może np 2-3 dni wcześniej łaziła po tym centrum może sądziła że po prostu się spociła i dlatego nie zareagowała(tak kobiety też tam potrafią się spocić),pomyśl na drugi raz nie o twoim braku odwagi i jej niezręczności ale o tym,że byłaby ci szczerze wdzięczna,choć zawstydzona,ale bardziej wdzięczna.

Gość gość
myślisz ze hostessa moze se biegać do kibla co pół godziny tępoto, może 1 przerwa na dzień jej przysługuje i to wszystko

Gość facet20
ale co ja miałbym jej powiedzieć?

Gość gość
ale szkoda,ze miała białe spodnie, ja zawsze gdy mam na początku okres,ubieram czarne...

Gość facet20
właśnie, wydaje mi się bez sensu, że założyła białe spodnie

Gość gość
jeny może musiała mieć białe spodnie,co miałeś powiedzieć?Proste choćby:wiem jak to zabrzmi,ale powinna pani(powinnaś) jak najprędzej iść do toalety,masz brudne spodnie na pupie.

Gość gość
kiedyś siedzę z córką na plaży nad jeziorem przed nami pani z może rocznym bobasem mąż jej popłynął na drugi brzeg,(wynajmowali domek tak jak my na ośrodku)pani zostawiła koc i cały majdan i poszła pobrodzić w wodzie z malcem w pewnym momencie sie odwróciła i już miała podpaskę w połowie długości na plecach pół nadal tkwiła w gatkach,jakaś para kwiknęła ze śmiec****a wstałam wzięłam ręcznik z jej koca podeszłam owinęłam ją tym ręcznikiem wzięłam malca na ręce i mówię:jak będziesz płakał trudno ale mama musi iść szybko siku zrobić....ale miała minę skumała od razu i w te pędy do domku. Wróciła za chwilę podziękowała i nie była zawstydzona tym że jej zwróciłam uwagę tylko że miała w planie przeparadować tak wzdłuż całej plaży i z powrotem i iść z małym na plac zabaw.

Gość seksii
Sie byle czgo czepiacie jakby takie byly tylko problemy na swiecie

Gość gość
seksii,kto się czepia? zwyczajnie piszą,a ty trolować zaczynasz.

Gość benix
facet20, ja tez widzialem ta hostesse i zrobilem jej zdjecie