Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka2

zaburzenia hormonalne czy coś innego

Polecane posty

Gość autorka2

zaczne od poczatku, ostatnia miesiaczke mialam 21 listopada, kolejna powinna pojawic sie 20-22 grudnia, od 21 mialam brazowe plamienia ktore po dwoch dniach byly zabarwione krwia, myslalam ze dostane okres ze zaraz sie rozkreci ale nic, brzuch podczas tych dni bolal mnie jak w okresie, piersi przestaly bolec przed pojawieniem sie tych 'plamien', mam nadżerkę, robilam test wczoraj i wyszedl negatywny, temu wszystkiemu towarzysza upławy wiec podpowiedzcie mi dziewczyny czy moge wykluczyc ciaze? kochalam sie z mezem zawsze z zabezpieczeniem

Gość gość
powtórz test, jak okresu nie będzie to do ginekologa

Gość autorka2
dodam ze dwa razy w ciagu miesiaca bylam na antybiotyku, zarazilam sie od malej jelitówka a pozniej angina

Gość autorka2
wypowie sie ktos jeszcze?

Gość autorka2
?????

Gość gość
No jasnowidza tu nie ma

Gość autorka2
wiem ze nie ma ale moze ktos mial podobnie i pytam

zaburzenia hormonow moga byc czesto powodem plamien srodokresowych wiec zrob moze sobie TSH badanie bedzie jasne

Gość autorka2
w sumie bardziej martwie sie o ta ciaze bo nie dam rady z drugim dzieckiem a pozniej o swoj sta zdrowia, czy test 5-7 dni po spodziewanej miesiaczce i wspolzyciu z zabezpieczeniem moge uznac za wiarygodny

moj pierwszy test tez wyszedl negatywny a bylam w ciazy poprostu stezenie w moczu bylo za male... jak chcesz miec 100% pewnosci to albo ginekolog albo beta hcg 25 zl ale masz pewnosc

moj pierwszy test tez wyszedl negatywny a bylam w ciazy poprostu stezenie w moczu bylo za male... jak chcesz miec 100% pewnosci to albo ginekolog albo beta hcg 25 zl ale masz pewnosc

Gość autorka2
no tak ale podczas pierwszej ciazy test wykazal przed miesiaczka, dodam ze wszystkie objawy okresu zanikly, zostaly tylko uplawy

Gość autorka2
dodam ze teraz pojawily sie znowu plamienia krwiste, z uplawami bo sluz jej bialy lepki i troche brzydko pachnie

Gość gość
moze to torbiel?

Gość autorka2
dziewczyny okres przyszedl, wstaje chcialam zrobic drugi test z porannego moczu a tu powodz, mam pytanie moze ktoras miala podobnie, bo mi nigdy takie dziwne plamienia nie zdarzyly sie przed okresem, bol jajnika itp ;/ zawsze bolalo podbrzusze, moze nadżerka sie odezwala a moze cos innego? miala ktoras z was podobnie?