Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olga123456789

Mamy proszę o opinie

Polecane posty

Bardzo proszę o pomoc! Witam. Moja 6 miesięczna córeczka wogle nie chce niczego jeść jest karmiona mlekiem modyfikowanym, ani kasze już teraz i niczego innego. Jest tak już od dłuższego czasu. Miała już 4 razy zmieniane mleko, każde jadła około miesiąc i odrzucała. Teraz nie chce nic jeść. I mam tak że je troszkę 2 dni lub tydzień, a potem nie chce i płacze. Inie wiem już co mam robić. Bardzo proszę o odpowiedzi każda pomoc bardzo mi się przyda. pozdrawiam

Gość mamadwóchdziewczynek
to wiek, kiedy dieta powinna być rozszerzona o obiady, deserki... próbuj różnych produktów, wprowadzaj pojedynczo jeżeli nie wprowadzałaś jeszcze, dawaj po troszkę - może coś polubi. Ja swoim już w tym wieku dawałam wiele produktów i potrawy przeróżne - kombinacje warzyw, mięsa, kasz... moje były na piersi, ale mm są różne - trzeba próbować. Może problem tkwi w metodzie podawania pokarmu? Może łyżka podpasuje albo jakiś kubek inny...

A jak jej idzie zjadanie pokarmów stałych? Możesz robić jej kaszki, kleiki, kasze na wodzie, dodawać potem do tego odrobinę mleka modyfikowanego. Zjada słoiki czy sama jej gotujesz?