Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks

Polecane posty

Gość gość

Witam, współżyję z moim chłopakiem od około pół roku. Strasznie panikują, że zajdę w ciążę. Okres spóźnia się jeden dzień a ja od razu zaczynam panikę. Robię testy ciążowe, wychodzą negatywne, ale dalej się boję. Dodam, że strasznie uważamy. Dni niepłodne + prezerwatywa. Czasem jeszcze do tego stosunek przerywany. Powiedzielismy sobie,że odpuścimy jakiś czas aż dojdę do czystych i pozytywnych myśli. Ale co to da? Chłopak pewnie jest rozczarowny. NIe widać po nim, bo zadowalamy się na inne sposoby. Ale wiadomo, że brakuje mu tego. Mi zresztą też. Ostatnio doszłam do wniosku, że chyba jestem gotowa. Że postaram się. Ale nie wiem, czy poczekać jeszcze, czy znów zacząć współżyć. Nasza przerwa trwałą narazie jakieś 2 miesiące.

Gość gość
to bez sensu. musisz się uspokoić. bo inaczej niedługo w wariatkowie wylądujesz Ile masz lat że się tak boisz ciąży?

Gość gość
Nie martw się.. :)

Gość gość
ktoś coś jescze? :)

Gość gosviu19
Nie boj sie na luzie podejc twoj partner napewno to zrozumie

Gość gość
eh, on wszystko rozumie. tyle, że prezerwatywa + przerywany i dni niepłodne - dobra meroda?

Gość gość
dobra :) najlepsza i 100% skuteczna jest wstrzemięźliwość Każda inna metoda jest nieco zawodna (wskaznik pearla), ale prezerwatywa, przerywany i dni niepłodne, to dobry pomysł :) Tylko musisz wiedzieć kiedy masz niepłodne (w Twoim wieku niektóre kobietki nie mają w pełni regularnych cykli)

Gość gość
Popytaj mamę niech cię wprowadzi w swiat"Q"ek

Gość gość
JESTES ZA MLODA NA SEKS

Gość gość
Zachowaj swoje durne i nie na temat rady o podpytywaniu mamy. Jaki świat "Q"ek? Dobrze się czujesz? Masz ponad 40 lat i nigdy nie byłaś z facetem, bo Cię nikt nie chciał, że tak piszesz? Zazdrościsz?

Gość gość
Jesteś faktycznie młoda, jak na seks. W dodatku te Twoje obawy... Może zachowajcie wstrzemięźliwość, przynajmniej do czasu, kiedy ewentualna ciąża nie byłaby problemem, np. do matury?

Gość gość
Ja nie wiem co to się z tą dzisiejszą młodzieżą dzieje :) Jesteś jeszcze dzieckiem, oduść sobie sex. Nie będzie sprawiał Ci tyle przyjemności jeżeli za każdym razem będziesz obawiała się zajścia w ciążę . Proponuje zaprzestać... jeżeli twój partner Cię kocha to zrozumie i poczeka :) Pamiętaj, że kiedy matka mówi ci : "Będziesz tego żałował", to z pewnością tak będzie.

Gość gość
Niech cię zaliczą tłumy to będziesz szczęśliwa

Gość gość
O co Ci niewyżyta głupia kobieto chodzi? Naprawde sobie odpuść! To jest jej życie, nie oceniaj jej postępowania. Jak nie masz nic do powiedzenia w sprawie w której ta dziewczyna napisała, to się nie odzywaj, bo nikt tu nie chce czytać Twoich durnych wpisów, które umieszczasz w każdym temacie, gdzie pisze młoda dziewczyna. Dlaczego je obrażasz? Może przybliż swoją postać i opowiedz o sobie... Z chęcia Cię ocenimy i napiszemy o tym, że należysz do klubu "starych niew******nych dziwaczek", bo do klubu "Q" nikt Cie nigdy nie chciał przyjąc, a teraz zazdrościsz :P