Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Groszkowa6789

Gra erotyczna

Polecane posty

Gość gość
jak pokażę i Ci się spodobają to będziesz wątpił że to moje... Jak Ci się nie spodobają to poleci fala hejtu... Więc powiedz mi, po co pokazywać publicznie???? ;)

Gość gość
Pokażę... Mailowo ;) Na forum nie :)

Gość gość
Up! Daj swojego maila

Gość gość
Mało kto ma odwagę uczestniczyć w typowych grach erotycznych, ale pewne ich elementy mogą pojawić się przy wygłupach, zadaniach wyznaczanych przez wodzireja (wesela) albo zakładach na imprezach. Zdarzyło mi się uczestniczyć w zabawie w klubie, w której udało się prowadzącemu w umiejętny sposób nakłonić grupę dziewczyn do pozbycia się biustonoszy. Miało być kameralnie – lokalna gra w przyciemnionym zakątku sali a nastąpiła nagła zmiana – pełne światła, zaproszenie wszystkich do fetowania najodważniejszych dziewczyn. U większości brak staników był bardzo widoczny. Niektóre laski miały nawet potem pretensje, ale część była bardzo uradowana wrażeniem jakie wywołały i pozostały tak do końca. Piszę o tym, bo bez podstępu na pewno same by się nie zdecydowały na taki występ.

Gość gość
uczestniczyłam kiedyś w grze - losowaniu na imprezie w znajomym dość licznym towarzystwie. W trakcie okazało się że jeden kończy 30-kę. Padła propozycja żeby wyraził jakieś życzenie możliwe do spełnienia tu i teraz. Ogłosił, że jest takie coś, że prosił o to swoją panią która wstępnie się zgodziła, ale jak jej nie ma to na pewno nie będzie mieć nic przeciw jak wylosujemy która z nas ją zastąpi. Niby nic - uroczyste życzenia i podanie szampana w nowych wystrzałowych kieliszkach. Dodał jeszcze że wylosowanej osobie informację o drobnym detalu powie telefonicznie jego pani - żeby efekt występu był lepszy. Nie wygrałam tego losowania. Efekt tej telefonicznej informacji był rzeczywiście niesamowity. Występ był toples. Potem były relacje że telefoniczna informacja była - ja obiecałam topless, co zrobisz to twoja decyzja ale plisss chociaż troszkę zaszalej że pierwsza decyzja była - bez bluzeczki ale w staniku, że okazało się że stanik jest i tak zupełnie przejrzysty a nerwowe poszukiwania innego odpowiedniego nie dały rezultatu. że ostateczna decyzja to był impuls, przesądziło lustro - nieduży biust prezentował się o niebo lepiej odkryty niż w pożyczonym staniku a pozostanie we własnym nie miało sensu - nic nie zasłaniał.