Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Samotny wyjazd na wakacje

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

W najbli偶sze wakacje chcia艂abym wyjecha膰 na tydzie艅 lub dwa, np. do Hiszpanii albo W艂och. Niestety nikt nie chce ze mn膮 jecha膰. Czy wyjazd samotny to dobry pomys艂? Czy lepiej sobie odpu艣ci膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a 艂adna jeste艣 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co to ma do rzeczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam to samo, tylko ja chc臋 jecha膰 na wsch贸d Europy. Nie mam z kim jecha膰. Wiadomo, w grupie lepiej, bezpieczniej itp. Ale z drugiej strony mo偶e akurat kogos fajnego poznasz, kto tez sam podr贸偶uje. Wiem, ze te偶 sa specjalne wyprawy tylko dla takich singli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jestem dosc specyficzna i jednak gdybym byla singlem wolalabym jechac z kims, nawet ze znajomym, tak aby od czasu do czasu otworzyc do niej usta i podzielic sie wrazeniami z pobytu to zalezy jakim typem czlowieka jestes jednak z 2 zlego wolalabym jechac sama niz kisic sie w domu (skoro nie ma zdanych znajomych)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A gdzie dok艂adnie na wsch贸d? Mi si臋 marzy Moskwa... No tak ale ja nie jad臋 szuka膰 ch艂opaka tylko sp臋dzi膰 mi艂o czas, wiadomo ze znajomymi bezpieczniej i ra藕niej. W sumie by艂aby jedna osoba ch臋tna ale to nudziara jest...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja bym mog艂a jechac z Tob膮, bo mam ten sam problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No, Moskwa jest super, chcialabym tam jecha膰, ale na razie raczej mys艂a艂am o objazd贸wce- Ukraina, Rumunia i Mo艂dawia, dzisiaj znalazlam fajn膮 ofert臋 z Rainbow Tours i niedrog膮. Znajomi jako艣 na objazd贸wki nie sa chetni, wol膮 siedzie膰 na pla偶y :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mnie si臋 marzy taki samotny wyjazd, ale nie mog臋 zostawi膰 rodzinki :( Jed藕, nic si臋 nie martw - we藕 tylko dobr膮 ksi膮偶k臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
studiowalam w Moskwie,pi臋kne stacje matra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sati85
Moze uda sie nam stworzy膰 jak膮艣 grupe wyjazdow膮 :) Ja mam 28 lat i jestem z Poznania. I jak pisa艂am wyzej marzy mi sie wyprawa na wsch贸d :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 kilka ciekawych objazd贸wek znalaz艂am. Kole偶anka by艂a sama na objazd贸wce po Europie w te wakacje z biura turystycznego. Pozna艂a wiele os贸b podr贸偶uj膮c. W sumie tez bym mog艂a tak pojecha膰 ale ja jestem troch臋 mniej otwart膮 osob膮 wi臋c si臋 boj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja C***owiem ze warto jechac samemu na wakacje. szczegolnie na objazdowce. ja za kazdym razem jechalam sama i z jednej takiej wyprawy przywiozlam sobie przyjacio艂ke:) rainbow ma fajne te objazdowki co piszesz:) ja bylam z nimi na objazdowce po ba艂kanch w innym roku po rumunii :) Polecam:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja patrzy艂am na objazd贸wki z busabout. Mo偶na nawet na 2 miesi膮ce jecha膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Morska Bryza
oczywi艣cie, ze warto i mowie ci to ja - pilot wycieczek.nikt cie nie ogranicza, ogl膮dasz to co ty chcesz i poznajesz ciagle nowych ludz, no bo jaetes sama a odzywac sie musisz do kogo艣 , prawda? poza tym jak jedziesz z kim艣 to naturalna kolej膮 rzeczy skupisz sie przede wszytkim na tej osobie...tak wiec - jedz.musisz sie tylko liczy膰 z doplat膮 do pokoju jednoosobowego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sati85
Najgorsze jak wszyscy bed膮 w parach/grupach,a ja sama. Troch臋 g艂upio tak komu艣 si臋 narzuca膰 i ci膮gle za nim chodzi膰. Ale jak nikogo nie znajd臋 to zdecyduj臋 sie na samotny wyjazd, a co :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 je艣li nikogo nie znajd臋 to jad臋 sama w objazd贸wk臋

Udost臋pnij ten post

samotny wyjazd jest najlepszy robi si臋 co si臋 chce i nie ma si臋 偶adnego zb臋dnego balastu w postaci jakie艣 pierdo艂y kt贸rej mo偶e nie odpowiada膰 to co robisz i jak sp臋dzasz wakacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Samotny wyjazd brzmi obiecuj膮co, jednak ja nadal mam w膮tpliwo艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pimmka
Ja sobie tego nie wyobra偶am, jestem bardzo rodzinn膮 os贸bk膮 i wsz臋dzie je藕dzili艣my zawsze razem :) Nie umia艂abym si臋 cieszy膰 z samotnego wyjazdu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko ja nie mam rodziny, ch艂opaka/m臋偶a i dzieci. Gdybym mia艂a to rownie偶 bym z nimi je藕dzi艂a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pimmka
Rozumiem. Je艣li lubisz samotnie sp臋dza膰 czas to czemu nie, tylko jed藕 w bezpieczne miejsce, najlepiej z biurem podr贸偶y bo samotna podr贸偶 jest bardziej ryzykowna ni偶 w grupie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sati85
A nawet jak si臋 ma t膮 rodzin臋/ch艂opaka/znajomych to nie zawsze podzielaj膮 oni podr贸偶nicz膮 pasj臋 albo wol膮 inne kierunki wyjazd贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W艂a艣nie nie lubi臋 sp臋dza膰 czasu samotnie i w tym problem. Boje sie samotno艣ci i ryzyka kt贸re czyhaj膮 na samotne kobiety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pimmka
No to je艣li nie lubisz sp臋dza膰 czasu samotnie to masz odpowied藕. Wydasz kas臋, podejmiesz ryzyko, a tylko sie um臋czysz bo b臋dziesz sama. Chyba, 偶e znajdziesz jak膮艣 opcj臋 typu wyjazd dla singli i b臋dzie tam wi臋cej samotnych- wowczas je艣li jeste艣 towarzyska i kontaktowa to jest szansa, 偶e b臋dzie to fajny wyjazd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 37
Moim zdanie samemu to nie za bardzo jest po co jecha膰. Co prawda zawsze kogo艣 mo偶esz tam pozna膰 czy z kim艣 porozmawia膰 ale to nie to samo co jecha膰 z kim艣 z kole偶ank膮 czy koleg膮. Po za tym taki samotny wyjazd jest dro偶szy ni偶 we dwoje czy w 3k臋. Takie wyjazdy zawsze przygotowane s膮 na 2 osoby a nie na 1dn膮. Z tego co mi wiadomo gdyby艣 jecha艂a sama to i tak zap艂acisz za dwie osoby za to drugie miejsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sati85
Moze nie jak za drugie miejsce, ale doplaty dla singli w wiekszo艣ci ofert niestety s膮, czasem to jest 180 z艂 czasem troch臋 wi臋cej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 37
No to te偶 prawda takie niebezpiecze艅stwa te偶 mog膮 na samotne kobiety czeka膰. Najlepiej nikomu na takim samotnym wyje藕dzie nie ufa膰, bo nie wiesz na kogo trafisz. lub czy ci czego艣 nie dodadz膮 drinka czy napoju.

Udost臋pnij ten post