Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotny wyjazd na wakacje

Polecane posty

Gość gość
Albo ze mnie jakiś gosciu zaciągnie gdzieś i zg****** W sumie jedna koleżanka nawet moze byłaby chętna wiec jej sie spytam, nudna troche, z nią sie nie pobawie ale lepiej juz jechać z nią niż samemu.

Gość gość
o widzisz... mnie np. marzy się wycieczka do czarnobyla, głównie dlatego, że jestem rocznik 86' i miałam 2 tyg jak wybuchł reaktor. Niestety zaraz po tym jak chmura dotarła do nas, ja wylądowałam na miesiąc w szpitalu. w związku z tym nie ma odważnych by pojechać tam ze mną...

Gość gość
No nie dziwie sie ze strach. Chociaż tam juz jest bezpiecznie

Gość gość
masz okazje to jedz. i nawet sie niz zastanawiaj. moj znajomy jezdzu zesto sam. dzieki trmu poznaje wielu ludzi. polecam ci jaki fajny hostel tam na pewno nedxoesz z kim spdzicwoeczor czy wyskoczyc gdzies. milego wyjazdu :)

Gość gość
Spytalam sie kuzynek, sa chętne ale jeszcze nie wiadomo jak wyjdzie. Mam nadzieje ze dojdzie do wyjazdu :)

Gość sati85
Gościu od Czrnobyla, tez o tym myslałam :) Wiem, że są takie wyjazdy i bardzo dużo osób na nie jezdzi

Gość gość
A ja bym pojechała do Pakistanu

Gość gość
samotny wyjazd na wakacje nie musi być taki zły, zawsze można na miejscu kogoś poznać, nie tylko miłą rodzinę, kobietę. Można nawet poznać miłego mężczyznę i różnie się może historia potoczyć. Jak kiedyś byłam na wycieczcie firmowej w Barcelonie którą zorganizowało nam biuro podróży http://www.cortina.com.pl/ to poznałam na targach miłego faceta. Wpadł mi w oko i przez dłuższy czas utrzymywaliśmy ze sobą kontakt internetowy, ale związek na odległość jest nie dla mnie i zerwałam z nim kontakt.

Gość gość
Dlaczego nie? Ja bylam w weekend majowy w Modlinie w hotelu http://www.royalhotel.pl/ - odpoczelam i wrocilam do pracy pelna zycia. Polecam te opcje:)

Gość gość
Ja polecam podróżować sobie motocyklem po kraju, wtedy nawet fajnie tak samotnie to robić :D www.abacusbikes.pl tu jest chyba jedyna w kraju wypożyczalnia motocykli ale spokojnie, mają wiele punktów w całym kraju :)

Gość milena0002
Wszystko zależy od Ciebie, ale na pewno w takim wypadku przyda Ci się transport na lotnisko, jeśli będziesz leciała samolotem. Mogę polecić Ci ofertę ze strony http://www.alejade.pl/transport-na-lotnisko To sprawdzona firma, która do każdego klienta podchodzi w bardzo profesjonalny sposób.

Gość gość
Kup dowód z offshoreidcardscom i jedź !Do odważnych świat należy;)

Gość elkaa89282
Są osoby, które potrzebują same gdzieś wyjechać na kilka dni, aby mieć swój reset i odpocząć od codzienności. Klimaty nad jeziorem świetnie się do tego nadają - sprawdzone informacje. Wejdzie sobie na stronę http://hotelmikorzyn.pl/ tam macie fajną ofertę domków letniskowych.

Gość Iggis

Ostatnio jeżdziłam na last minute i pare razy udało mi się znaleźć fajną ofertę w Coral Travel – mają niezłe ceny, oferta się zgadza no i biuro jest bardoz pewne. Dlatego z takim organizatorem to ja mogę wypoczywać.

Gość marysia

W październiku wybrałam się solo na Maderę i jestem zachwycona tutejszym klimatem. Sonia z Madeira Dreams która pomogła mi poznać wyspę pokazała mi jej oblicza w wyjątkowy sposób, poznałam wielu przyjaznych ludzi i już nie mogę się doczekać ponownej wyprawy!

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na jesienny pobyt w Hotelu Klimek****SPA. Samotny wyjazd może być świetną okazją do relaksu i odpoczynku. Bogata oferta SPA oraz strefa Aquaparku to idealne miejsce na zregenerowanie sił, a przepiękna okolica zachęca do spacerów. Zróżnicowane posiłki spełnią nawet najbardziej wybredne gusta, a pub to doskonała możliwość na nawiązanie nowych znajomości. Serdecznie pozdrawiamy, zespół Hotelu Klimek****SPA.