Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przegapiłam swoją młodość

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie powrócą stracone lata.... jako nastolatka powinnam być beztroska, wesoła, cieszyć się życiem,mieć przyjaciól, pierwsze miłości, zauroczenia, zakochania... ja nie miałam nic, pomijając że dziś też nic nie mam byłam nieszczęśliwym człowiekiem, nie wychodziłam z domu, nie miałam nikogo, byłam obiektem szyderst, teraz też tak jest, tyle że nie śmieją się ze mnie... szkoda, ze zmarnowałam moje młodzieńcze, beztroskie lata, teraz już tylko dorosłość, potem starość została :(

Gość gość
taka kolej rzeczy niestety a potem kazdy z nas umrze

Gość gość
Ile masz lat i czemu byłas obiektem szyderstw ??

Gość gość
byłam otyła, teraz mam nadwagę "jedynie", mam 24 lata

Gość Nienawidze kobiet
Ja teraz se mam 14 lat i doszedlem do wniosku, ze tez marnyje sovue mlodosc.

Gość gość
Ja też byłam nieszczęśliwą nastolatką, nie wychodziłam z domu, nie miałam przyjaciół itd itp. ALe teraz jestem szczęśliwym człowiekiem. I jest super. Więc nie ma co żałować rozlanego mleka, tylko zająć się swoim życiem tu i teraz.

Gość gość
24 lata i przegrałas zycie ??

Gość gość
nie mówię, że przegrałam życie, tylko że żałuje że nie miałam młodośc***przegapiłam ją, teraz czuję się dorosłą osobą, te lata już nie wróca...dlatego mi smutno

Gość gość
A teraz nie jestes młoda ?

Gość gość
jejku nic nie rozumiecie, jestem ale chodzi mi o moje nastoletnie lata, 14-17 czy coś takiego brakuje mi wspomnień, bo ich po prostu nie mam, chciałabym być wtedy szczęśliwa, bez poważniejszych problemów, chciałabym mieć wtedy jakiegoś pierwszego chłopaka, być jtak naiwnie zakochana, plotkować z psiapsiółkami itp. nic takiego nie miałam, nic, dlatego szkoda mi trochę :/

Gość gość
wiem co czujesz :(

Gość gość
ojojojo a ja żałuję swoich dziecięcych lat - zmarnowałam je srałam do nocnika a inni w tym czasie osiągali swoje cele - to już nie wróci

Gość gość
Nie zawsze ale w 70% do 15 roku to człowiek jest takim cielakiem do 25 roku potrafi być dorosłym dzieckiem a naiwny przestaje być dopiero koło 30tki czasami 40tki I wówczas kochani, dopiero wówczas zaczyna się życie Kończy się śmiercią to prawda Ale przy dobrych wiatrach macie szanse na wszystko i wszystko jeszcze przed Wami!

Gość Sta
Dnia 30.12.2013 o 01:06, Gość gość napisał:

jejku nic nie rozumiecie, jestem ale chodzi mi o moje nastoletnie lata, 14-17 czy coś takiego brakuje mi wspomnień, bo ich po prostu nie mam, chciałabym być wtedy szczęśliwa, bez poważniejszych problemów, chciałabym mieć wtedy jakiegoś pierwszego chłopaka, być jtak naiwnie zakochana, plotkować z psiapsiółkami itp. nic takiego nie miałam, nic, dlatego szkoda mi trochę 😕

Cześć. Napisz koniecznie na pw na maila. Tutaj trochę czasu już upłynęło i zbyt wiele komentarzy poza tematem. Doskonale Cię rozumiem... stahosky@tlen.pl 

Gość Miećka z suśca

Autorka tematu jest ta s...iala i ulomna imbecylka justyna borkoska z Częstochowy której moderacja zbanowaną kilka kont 😎