Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznalam fajnego faceta ale hmm

Polecane posty

Gość gość

No kurcze.....fantastyczny charakter.....meski, z jajem...mamy podobne poglady na wiekszosc...poczucie humoru itd....Spalismy w jednym lozku ale nie bylo seksu bo szepnal mi do ucha,ze nie zrobi ze mna tego bo chce mnie poznawac bo tak fantastycznie mu sie ze mna spedza czas....szacunek bla bla bla....oczywiscie jakies male pieszczoty byly i robil to celowo...delikatnie...no i zaj.....ste wyczucie ma..Wiem,ze w lozku bylby tajfun:)Widac,ze stara sie mnie zdobyc i jest mega...ale nie do konca to moj typ z urody:/i mam dylemat....:(jako kolega luz...ale kurrrr no cos w nim musi byc skoro tak zmieklam...

Gość gość
spier/dalaj z tymi zalosnymi wypocinami, głupia sikso :o

Gość gość
No i co z tego ze nie twój typ urody ? To wkoncu działa na Ciebie czy nie ?

Gość gość
dziala.dziala.....i on sie smieje tylko bo widzi,ze staram sie byc twarda ale hmmm....no chwilami nie daje rady....powaznie...ja raczej kochliwa nie jestem...to tez nie milosc...bo za krotka nasza znajomosc..i rozsadnie podchodzimy do tematu...kolana mam miekkie....

Gość gość
ale wlasnie zastrzelil mnie tym,ze zaskoczyl...nie ygladal na takiego,co takie cuda uczyni ze mna..:)(np.dotyk.....no masakra...mialam facetow super w lozku i takich co sie nie ukladalo....a ten dzis smyrnal mnie niby niechcacy i wiedzialam,ze musze uciekac....caly dzien o seksie pisalismy sobie....nawet pisanie na takie tematy...jakbysmy sie znali od zawsze

Gość gość
to chyba właśnie to :) gratuluję :)

Gość gość
hmm....milo jest uslyszec,ze jestem idealna:)i taki wlasnie jest...dla niego taka jestem i juz.....zauwazylam,ze zazdrosny ale hehe nie chorobliwie....planuje...ale nie robi tego nachalnie...ja sie przygladam i powaznie to widac...Pierwszy raz w zyciu mam taka sytuacje....Spac nie moge:)bo mysle jak malolata....

Gość asssxxcsXv
P*****l go, daj mu dyche.

Gość gość
co z tego, że nie twój typ, chyba to że macie jakieś wspólne tematy, do tego koleś jest męski i jest między wami chmia, to chyba o to właśnie chodzi :D

Gość gość
jak nie twoj typ to kiepsko. a ile ma lat?

Gość gość
nie chodzi o to ze wstydze sie czy cos;).Jestem w takim szoku,ze tak umiejetnie mnie zdobywa:)ze wlasnie nie jest kolesiem ktoremu tylko na seksie zalezy...ze madrze pisze...i mimo,ze jest mlodszy od moich ex to jest dojrzaly tysiax razy bardziej...i szczerze....wiem,ze kiedys pojdzimy do lozka bo chce sie roztopic;))taaaki dominujacy ale delikatny przy tym,ze zwariuje... i predzej np.znajomi ,rodzina by sie zdziwila,ze z nim jestem....czy sie spotykam...

Gość gość
krolikov....dlaczego niby glupia???Pisze co mysle,ty czytac nie musisz

Gość gość
pokaż jego zdjęcie, serio :) chcę zobaczyć takiego faceta :D

Gość gość
nie jest brzydki,odrazajacy itp....zwyczajnie nie moj typ....zawsze lubilam takich misiow...a on szczuply....np. ubiera sie inaczej niz moi byli:)ale nad tym hahah mozna popracowac;)

Gość gość
Powiem tak, jak facet jest fajny i wart grzechu, to szybko zmienisz upodobania co do męskiej urody. Taki mój znajomy, nigdy nie robił na mnie wrażenia a później gdy go lepiej poznałam :) zaimponował mi tym kim i jaki był...

Gość gość
i co???jestescie para?:) Tutaj taka smieszna sytuacja...bo tematy"zyciowe"przegadane..Dokladnie mysli tak jak ja....a serio zaufania do facetow mam malo....i nie mialam ochpty wlazic w zwiazki itp...az tu bum...dzis tak fajnie mnie przycisnal do poduchy...myslalam,ze cos zrobi zeby wykorzystac sytuacje...a dostalam usmiech, calusa w czolko.....i ja sie rozplynelam...on to widzial...ze podoalo mi sie ,ze potrafil zdominowac mnie...a to trudne;)))

Gość gość
ja bym juz dawno na niego napdla ze tak powiem :D

Gość gość
wiem,ze planuje jakas nocke;Pzeby mi dac popalic....Ja mu powiedzialam,ze ciezko bedzie mu mnie przekonac do seksu itd...a on sie tylko smieje i powiedzial"dam rade":)Strasznie fajnie pewny siebie.....nie jakas metroseksualna c***a.....ale beda jaja jak sie zabujam:P tego nie planowalam:)