Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam wiadomość dla Ciebie

Polecane posty

Gość gość

zapomnij o mnie,mnie juz nie ma. nie kontaktujmy się, bo ja nie dam rady juz normalnie zyc po tym wszystkim.moze dla Ciebie to nic takiego, ale dla mnie bardzo dużo. bede musiała znowu isc do psychologa albo jeszcze gorzej. nigdy nikt mnie tak nie zranił...

Gość gość
mam mu to wysłać?

Gość BAD B
ok, jak chcesz

Gość Ależ Milordzie
znowu pękł tips ?

Gość gość
nie mogę, własnie pousuwałam z komputera wszystko co go dotyczyło...ale co mi to da, skoro z serca i umysłu nie potrafie go wyrzucić tak jak on to łatwo zrobił. na tą chwile to chyba bym wolała być chora albo czuć jakiś ból fizyczny niż taki...

Gość Ależ Milordzie
co najmniej dwa tipsy

Gość gość
nawet jak mu to wyślę, to pewnie nie dostanę odp, albo powie,ze mam się odczepić, albo napisze coś z litości.

Gość gość
mieliśmy...ale juz nic nie ma. dla mnie to była wielka miłość,myślałam,ze nic jej nie zniszczy, ale on chyba myslał inaczej.

Gość gość
MAriusz jesteś kanalią i tchórzem. żegnaj

Gość gość
ee bierzecie sobie takich kretynów

Gość gość
Nie pisz. Powiedz. Albo odpuść i tyle, jeżeli będzie chciał to sam się odezwie.

Gość gość
nie mam mu jak powiedzieć, bo siedzi sobie w Anglii i robi karierę...nienawidze tego kraju, mam nadzieje,ze moja noga tam juz nie postanie :O i że ten kraj kiedyś zginie poprzez jakąś zagładę Polaków i ciapaków.

co jest straszngo w pójściu do psychologa? pomoże Ci odnaleźć się w życiu i zmienić system wartości tak, żebyś się nie przejmowała najzwyklejszą ludzką decyzją jaką jest zerwanie związku

Gość gość
nie pisz, na pewno nie to o psychiatrze :/

Gość gość
k****, wiecie, ze to on mnie doprowadził do takiego stanu? tym swoim wyjazdem, a teraz zerwaniem, ja jeszcze rok temu byłam zupełnie inną osobą, żyłam normalnie...nie bede przed nim robić psychicznej z siebie,

Gość martita5555
nie ma nic gorszego jak wysyłanie takich wiadomości do faceta gdy to on Cie rzuci. DZIEWCZYNO, jak facet z Tobą zerwie to nie masz co łudzić się na powrót, zresztą gdzie Ty masz honor żeby chcieć z nim jeszcze być po tym jak Cie rzucił? On ma Cie w d u p i e, im bardziej facetowi pokażesz, że Ci na nim zależy on będzie jeszcze dalej uciekał. On już to wie, że Ty go kochasz jak szalona, już przegrałaś. By wyjść z odrobiną twarzy z takiej sytuacji jest po prostu milczenie z Twojej strony, nie robienie NICZEGO! żadne próby wywoływania zazdrości, żadne nowe związki, po prostu życie codzienne i zero kontaktu z nim, kasujesz go. I jedynie wtedy jest możliwość, że on zobaczy, że Ty szanujesz siebie i on zda sobie sprawę z tego, że tego szacunku Ci nie okazał, może będzie chciał wrócić ale w to wątpię. Zakładając, że tak będzie Ty masz powiedzieć 'chyba Cie p********** ł o' To przykre ale to koniec, nic już nie zdziałasz, byś wygrała tą sytuacje masz go zostawić w spokoju i żyć własnym życiem.

Gość gość
Nic dodać.nic ująć :-)

Gość gość
u mnie ta sama historia tylko nie Mariusz a Adrian, wiesz co? oni dostana jeszcze w zyciu za swoje, a dla nas to nauczka ze nie warto sie angazowac , ich moze juz nikt nie pokocha tak jak my, zobaczymy czy jak nowa panna da im popalic nie beda chcieli wrocic. w kazdym razie trzymaj sie ja ledwo sobie radze ale tych dpkow to nie obchodzi wiec zyjmy i na zlosc im badzmy zczesliwe (mnie moj rzucil po raz drugi u jestem cala w drgawkach jestem idiotka ze o niego walczylam ale coz milosc...)

Gość gość
O k***a ja siedzę w Anglii i robię karierę. Ok, w*********j w podskokach.