Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrosna żona

Polecane posty

Gość gość

Witam Kocham moją żonę. Jesteśmy już 5 lat po ślubie, ale jest coś co mnie dobija - Moja żona jest chorobliwie zazdrosna o każdą kobietę. Ja jej nigdy nie zdradziłem i nawet nie dałem powodów, żeby tak myślała, ale ....... Zazdrość t okropna rzecz. Kiedyś przeczytałem, że facet miał taki sam problem i rozwiązanie przyszło samo: żona go zdradziła, on nawet o tym nie wiedział, ale po dłuższym czasie się kapnął. Zdradziła go tylko raz, ale teraz chorobliwa zazdrość nie występuje. Kocham żonę i pewnie będzie mnie to bolało, ale jak namówić ją do zdrady, ponoć to skutkuje. Jak to się mówi zaciągnąłem języka i okazuje się, że dużo kobiet prędzej czy później zdradza i po wszystkim ma inne podejście do partnera. Tylko jak to zrobić.

Gość gość
bzdura ,że musi zdradzić.Ja męża nie zdradziłam, ale zazdrosna mimo to jestem . Bo patrzy się na jakieś lafiryndy przy mnie , a to jest raczej przykra rzecz dla mnie jeżeli to widzę. Ale cóż faceta nie zmienisz nie?Ja mam gdzieś wymówki , że np. mnie tylko kocha,że ja mu niby się podobam , a wypiera się tego , że patrzy przy mnie na dziewczynę ja to widzę , a on nic. I ciąąąągłe wypieranie się.

Gość mam ten sam
problem z moim mezem, te jego patrzenie sie na inne ( nie konieczne ladne) denerrwuje sie o to strasznie, mowie mu zeby to robil, ale nie przy mnie, bo mnie to poniza. tak, poniza. Ja sie wystroje, umaluje i nagle pojawia sie jakas nijaka baba( na ktora on sie gapi) , wtedy moje poczucie wartosci maleje .

Gość mam ten sam
o dziwo, mam mniejsza zazdrosc, jesli jakas dziewczyna jest ladna ( wedlug mojego gustu) , ale nieznosze jesli on sie patrzy na brzydsze ( wedlug mnie)

Gość gość
Fajnie, a WY kobiety możecie się patrzeć na innych??? Po drugie: nie chodzi mi o gapienie się na inne tylko o "CHOROBLIWĄ ZAZDROŚĆ" mi nawet koleżanka z pracy cześć nie może powiedzieć bo juz jest zdrada

Gość mam ten sam
mnie by uspokoilo, gdybys nie komentowal przy mnie kobiet ani dobrze ani zle. nie patrzyl sie na inne i byl zainteresowany moja osoba przy innych,...