Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poronienie w 17 tygodniu jak sobie poradzic

Polecane posty

Gość gość
Bardzo mi przykro zadne slowa nie sa w stanie ukoic tego bolu potrzeba czasu wiem co mowie tez przez to przeszlam daj sobie czas na przezywanie zaloby inaczej nie bedziesz mogla sie pozbierac

Jak to się stało? Jestem obecnie w 17 tc. Długo staraliśmy się o dziecko,dwa razy poroniłam wczesne ciąże ( w 6 i 9 tc ). Teraz myślałam, że najgorsze już za mną, ale jak widać po Twoim przypadku, nie. Bardzo Ci współczuję :(

Gość gość
Ja poronilam w 18. Jak sobie poradzic? Wyplakac swoje, przezyc zalobe i zyc dalej, nie rozpamietywac. Zawsze bede pamietala o moim synku, jest gleboko w moim sercu, mimo ze czasem jeszcze placze a minal rok, to staram sie tym nie zadreczac:(

Gość gość
Znam ten bol. Ja stracilam dziecko w 23 tygodniu ciazy. Nie da sie z tym uporac trzeba jakos zyc powoli z nadzieja ze sie nastepnym razem uda inaczej czlowiek by zwariowal. Co bylo przyczyna poronienia? Zapewne mialas normalny porod?

Dziewczyny, a jak wygląda poronienie na takim etapie? Pytam ponieważ jakiś tydzień temu byłam na IP, bo myślałam, że zaraz poronię. Zerwało mnie na wymioty, spędziłam przy kiblu pół godz tak mnie męczyło. Podnoszę się, patrzę, a u mnie majtki mokre. To myślałam, że mi wody odeszły i panika...

Gość gość
Ja z tego 23 tyg mialam normalny porod. Potem lyzeczkowanie zeby lozysko wyciagnac.

Gość gość
Wstalam w nocy do lazienki i pozulam ze leci mi krew. Plamilam wczesniej wiecbylam w miare opanowana. Caly dzien mnie bolal brzuch na wieczor pojechalam do lekarza prowadzacego i powiedziala ze nie widac zadnych ruchow i nie bije serduszko. To byla najgorsza wiadomosc w moim zyciu:( dostalam skierowanie do szpitala ale powiedziala ze moge zglosic sie do szpitala rano. Ale do rana nie wytrzymalam:( maz mnie zawiozl do szpitala o 5. Nie doszlam dobudynku i urodzilam. Najgorsze uczucie na swiecie:( to byl chopczyk. Moj maly Aniolek:( dzis pochowek. Nie wiem jak to wytrzymam. To dziecko bylo wymarzone:(

Gość Zgagajaga
Współczuje Wam dziewczyny z całego serca ! Ja nie poroniłam nigdy, jestem w pierwszej ciąży w 26 tygodniu i mam nadzieje, że doniosę, bo jak czytam wasze wypowiedzi to aż ciarki mnie przechodzą :( bardzo Wam współczuje, to musi być straszne przeczycie i uczucie..ja jestem co porawda młodą mamą, ale chcemy z mężem tego dziecka i już ****ardzo kochamy

Gość gość
To uczucie jest straszne. Nie do opisania:(

Gość Zgagajaga
Wierze, że jest straszne..może i tego nie przeżyłam, ale jak sobie nawet pomyśle..ba ! Nie chce nawet o tym myśleć. Wiem, że może teraz to może nieciekawie zabrzmi, ale grunt to pozytywne myślenie, odczekaj ile trzeba, pozwól przygotować się ogranizmowi fizycznie i psychicznie i próbuj dalej ! Dasz radę autorko, wierzymy w Ciebie ! Wierzymy, że pojawią się dwie kreseczki i urodzisz zdrowego, ślicznego dzidziusia :) POWODZENIA !!!!!

Gość gość
Ja nawet inaczej nie chce myslec. Teraz chce zrobic co tyo mozna zeby z kolejna ciaza bylo wszystko dobrze. Juz nie mam lez i sily zeby plakac. Cale szczescie mam przy sobie cudownego meza i cala rodzine. Nie pozwalaja mi plakac. Bolu skurczy juz nie pamietam ale bol po utracieojego Aniolka mysle z szybko nie minie

Gość gość
ja jestem w 16 tyg.i od rana boli mnie podbrzusze.mam nadz ieje ze to macica sie rozciąga.