Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jagoda13

In vitro z komórką dawczyni

Polecane posty

Gość vitro
Mimika chętnie jednego bociana przyjmę:) Od razu pomyślałam o balonie Jagody:) Jestem już po właśnie siedzę sobie w łóżku i czytam. Co jakiś czas myślę o moim małym cudzie który jest w środku. Za wszystkie kciuki dziękuję. Sama mocno zaciskam za Mimikę za siebie i każdą z was żeby się udało.

Gość gość
Jagoda13: Vitro jak Ci się uda, przesyłam Ci balona. Nie tego, którego kopałam, on mi nie przyniósł szczęścia, ale sporo uśmiechu dał, przeslę innego, taki symbol rosnącego brzuszka :)

Gość kasia200kh
Hey Dziś po trzech tygodniach dostałam telefon z Gamety że jest dla mnie dawczyni , w piatek jedziemy aby Dominik oddał nasienie ( zastrzegliśmy że chcemy na świeżym nasieniu ) , później rozmowa z lekarzem . Transfer jest przewidziany na następny cykl . Huuuraaa w końcu coś zaczeło się dziać .

Gość AnkaP83
Gratulacje Kasiu :) niby nie ma znaczenia, ale lepiej jak wszystko jest świeże. Ja mialam szczęście i mialam synchronizowany cykl z dawczynia. U jakiego lekarza sie leczysz? Polac?

Gość vitro
Jagoda każdy balon dobry bo się z niego uśmiałam, teraz to już zawsze balon będzie mi się kojarzył z jednym:) Kasia200kh to fajna wiadomość wiem jak się cieszysz. Ciekawe kiedy Mimika da znać.

Gość Lola van Futers
Jestem po pierwszej nieudanej pròbie. Potrzebowałam trochę czasu żeby to ogarnąć, bo dopiero teraz do mnie dociera że tak naprawdę mimo tego że wiedziałam że raz się udaje raz nie,to nie dopuszczałam do siebie tej drugiej, nie udanej opcji. W 2 dniu pt zaczęła mi się infekcja... a szkoda gadać. Zamykam za sobą te drzwi i pròbuję dalej. Sory, że nie odpowiadałam na pytania, ale tak sobie pomyślałam że po cichutku będę czekać na dobrą wiadomość, ktòra niestety miała nie nadejść. Ale mam już uszy u gòry:-) Dlatego proszę o nie pocieszanie mnie. Teraz rozważam transfer 2 zarodkòw. Ale kciuki trzymam za wszystkie oczekujące dziewuszki:-)

Gość Mimika99
Dziewczyny, wynik 51.8!!! Także ze szczęścia mogę skakać pod sufit, ale zjadłam obiad i położyłam się do łóżka. W środę zrobię jeszcze raz i sprawdzę czy jest przyrost. Jestem niesamowicie szczęśliwa, że w ogóle coś drgnęło!!!

Gość Mimika99
A i dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki! Jesscze nie puszczajcie ;) ja też trzymam za wszystkie nasze dziewczyny!

Gość AnkaP83
Mimika super wynik :) który to dwie po transferze? Trzymam kciuki dalej za wynik w środę :)

Gość Mimika99
10 dzień po transferze 5 dniowych zarodków. Dzięki jeszcze raz :)

Gość Zuza917
Mimika- super! Kciuki dalej zacisniete - oby rosla ta beta! Alez to wspaniala wiadomosc :) Wyobrazam sobie jaka musisz byc szczsliwa :) Mozesz napisac wiecej szczegolow np. czy robilas endo scratching, embrioglue ... jak ocenli blastusia brzed transferem? Transferowalas dwa?

Gość vitro
Mimika to Suuuuperrr wiadomość!!!! Fantastycznie, cieszę się uważaj na siebie. :):):) i proszę jak pięknie pierwszy bocian zaliczony. Mimika teraz to już na pewno chce tego ptaka :):):)

Gość gość K
Mimika, sprawdź koniecznie przyrost, możesz nawet jutro, śą kalkulatory w necie, na których można sobie przeliczyć czy jest wszystko dobrze. Wynik oczywiście jest pozytywny, ale przy 15 dniowych zarodkach poziom beta hcg zwykle już jest wyższy. Trzymam kciuki za wysoki przyrost.

Gość Mimika99
No właśnie na początek radość, że w ogóle urosła. A potem zaczęły krążyć myśli i też mi się wydaje, że to trochę za nisko. Zobaczę z jakim nastawieniem wstanę rano i może rzeczywiście już jutro powtórzę test.

Gość nika329
Mimika super wiadomość fajnie by bylo jak by to były 2 bocianki :-) Teraz duzo odpoczywaj i pij duzo wody a teraz możesz sobie zamrozić komórki w Novum :-)

Gość gość
Ps. Teraz trzymamy kciuki za vitro :-)

Gość Mimika99
Zuza z tego wszystkiego zapomniałam ci odpisać. Nic nie robiłam przed transferem. Dostałam tylko zastrzyk na rozluźnienie macicy. Miałam transfer dwóch dobrze rokujących zarodków, u lekarza na kartce wyczytałam czwórki, ale nie wiem co dalej. Także zostaje mi czekać i dalej się niepokoić. Oby było dobrze! :)

Gość Taida33
Ale duzo nowin. Mimka trzymam kciuki za dobry przyrost. Vitro spokojnego czekania na testowanie. Lola cieszę sie ze masz już kolejne plany. Dwa zarodki to ciekawy pomysł ale tylko jesli chcesz miec bliźniaki :) I Ja nadal czekam na wynik Nifty. Powinien byc niedługo. Czuje sie trochę lepiej. Od kilku dni wychodzę z corka na spacer, a to w moim przypadku duży postęp bo przez dwa bite miesiące tylko lezenie i lekarze. I Zuza. Bratnia duszo dziękuje za miłe słowa :). I Pozdrawiam wszystkie KaDetki.

Gość gość K
Mimika - polecam jakby co ten kalkulator, dzięki temu, że wpisujesz nie tylko dzień, ale i godzinę badania obliczenia są dość dokładne. Dodatkowo porównuje otrzymane wyniki, ze średnimi dla poszczególnych dni. Przy KD zamiast liczby dni po owulacji podajesz liczbę dni od zapłodnienia komórek. http://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html

Gość kasia200kh
AnkaP83 tak mój lekarz to dr.Połać

Gość gość
Jagoda13 Mimika Gratulacje!!!!

Gość AnkaP83
kasia200kh dziękuję za odpowiedź. Mam takie pytanie, jeśli możesz oczywiście zdradzić. Twój fenotyp jest jasny czy ciemny? - pytam bo koleżanka już długo czeka na dawczynię i zastanawia się czy lekarz o niej zapomniał, czy nie. Ona ma jasny i nadal nie ma dla niej dawczyni.

Gość gość
Mimika i jak ta Twoja dzisiejsza beta? Robiłaś?

Gość Mimika99
Dziewczyny, postanowiłam poczekać do jutra. Chce mi się spać, więc mam nadzieję, że to jeden z pierwszych objawów. Chociaż trochę też się martwię, oby niepotrzebnie ...

Mimika senność to dobry objaw, a moim zdaniem beta ma dobrą wartość :)

Gość gość
Roma, a co u Ciebie słychać?

Gość kasia200kh
AnkaP83 Ja i partner oboje mamy jasne włosy ( od jasnego blądu do ciemnego ) i jasne oczy , oraz grupę krwi "A" . Lekarz powiedział że dawczyni ma włosy jasny kasztan , ale nam to nie przeszkadza . W piatek będe wiedzieć więcej . Pozdrawiam

Gość Agnes1283
Mimika! trzymam kciuki. Mam nadzieję że wszytko będzie w jak najlepszym porządku :) mam pytanie do Ciebie, jakieś wytyczne co do wypełnienia pęcherza to moją w Bocianie :)? wiem , że mam nie jeść nic 2h przed...a o tej wodzie coś mówili, ale nie zarejestrowałam bo się zakręciłam jak zadzwonili ;/

Gość gość
Mimika trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze:) Agnes w bocianie nie musisz miec pelnego pęcherza. Pic wode owszem ale zwyczajnie jak Ci się zachce, a nie po to żeby wypełnić pęcherz;) Pozdrawiam, Marta

Gość Mimika99
Agnes, super, że w końcu się doczekałaś. Kiedy transfer? Tak jak pisała Marta ja o pęcherz też specjalnie nie dbałam. Czyli byłam w łazience przed i piłam normalnie. A ja powtórzyłam dzisiaj badanie i z niecierpliwością czekam na wyniki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować