Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marti148

Faceci faceci

Polecane posty

Gość Marti148

Witam. Poznałam na jednym z portali nieziemsko przystojnego faceta który odrazu twierdzi ze chce sie ze mna związać i założyć rodzinę. Ale też dużo rozmawia o seksie. Dosłownie drugi Grey. Co o tym sądzicie??

Gość Marti148
Dokładnie takie mam wrażenie:D

Gość gość
brakuje mu to mówi, co w tym dziwnego lepiej żeby rżnął bez słowa każdą?

Gość gość
glupota kobiet nie ma granic na podstawie zdjecia na portalu i kilku rozmow masz juz kisiel w majtach zalosne ! Skąd wiesz jaka jest prawda moze to zboczeniec i wcale nie taki jak na zdjeciu haha :D

Gość gość
Haha jasne. Nie o to tutaj chodzi:D A co do tego że on to on mam pewność:P Nie można też mierzyć wszystkich jedną miarą. Jakieś doświadczenie w tych sprawach też mam. Ale czy warto??:/

Gość gość
jak facet jest nieziemsko przystojny to nawet jak nasra kobiecie na twarz to i tak będzie uważała to za nagrodę

Gość gość
Ha ha:D Nie w moim przypadku bo nie szukam faceta do zabawy tylko poważnego związku a też mam pewne wymagania co do zachowania:P

Gość Szila777
A co w tym złego że facet lubi seks?? Może też dawno nie był z nikim. Bo jak przystojny to pewnie pełno głupich panienek na około ma a jak sama piszesz myśli o poważnym związku a nie o zabawie:)