Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak długo trwa powrót do wagi sprzed ciąży

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny! Zachodząc w ciążę ważyłam 60kg. W ciąży przytyłam 8,5kg. Teraz jestem w dziewiątej dobie po porodzie i waga pokazuje 57,5kg. To mniej niż przed ciążą... Trochę się martwię czy to nie za szybko i nie za dużo... Nie mam już wcale brzucha. Miałyście tak??

Gość przyszla mama na pazdz 2013
przed ciaza 60 kg na porodowce 72 kg. tydzien po wyjsciu ze szpitala 59 i waga sie zatrzymala lub powolutku spada a jestem prawie 3 miesiace po:)

Gość gość
Ufff :):) No to się trochę uspokoiłam, dziękuję :)

Gość gość
Ja praktycznie wróciłam do wagi w niecałe 2 tyg.Tydzień po nosiłam moje normalne jeansy. Więc nie zawsze kg zostają. Za to teraz mi się przybrało :D

Gość gość
przed porodem 53kg z tym że potem spadło do 50kg przez wymioty na porodówce 62kg po powrocie ze szpitala 54kg po połogu 49- 50kg

Gość gość
ale teraz też więcej przybrałam bo już jest 63,5 kg a mam jeszcze miesiąc ;) ale jakoś się nie martwię

Gość gość
Ja mialam ciezka ciaze i przytylam duzo. przed ciaza 73kg w dniu porodu 104kg, jak wychodzilam ze szpitala 5 dni po porodzie 97kg. 1 rok i 4 miesiace po porodzie warzylam juz 63 i ta waga juz zostala. wygladam dobrze tylko piersi mi opadly. tylam jak opetana mimo ze do 25 tg zygalam jak glupia i wszystko mnie obrzydzalo a juz mialam 15 kg na plusie:-(

Gość gość
O matko! Mialo byc WAZYLAM sorki za blad