Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest jakaś kobieta z facetem dla pieniędzy

Polecane posty

Gość gość
No to drogie panie i przezorni panowie cos co wyprowadzi nie jedną bialoglową z rownowagi. Mam pieniadze i to wcale nie male (41L) zarabialem roznie i strachu nie raz mi nie brakowalo by zarobic szybki szmalec.W wieku 23lat jezdzilem juz mercem E class (nowy) tak,tak,chwale sie bo mam czym i nie mam czego sie wstydzic. W pewnym okresie wydoroslalem i zabralem sie za uczciwe interesy. Obecnie mieszkam poza Polską,duzo podrozuje,mam swoj jacht (zupelnie serio pisze) i sporą posiadlosc. Jak wyglada moje prywatne zycie? Otóz poznaje dosyc czesto panie z polski ktore sprawdzajac moj profil a to na fb a to w innych miejscach widzą ze stac mnie na wiele. Nagle milosc sie zapala mimo iz nie jestem szczegolnie piekny.Jakim cudem mam takie szczescie do milosci?:) ale co dalej,a no nic-bawie sie panienką dopuki mi sie nie znudzi,dla przykladu-kazda ktora byla na jachcie nagle okazuje sie ze jest w stanie zrobic mi glebokie gardlo lub dac dziure nr.2 bez zająkniecia.bawie sie takimi podlotkami a potem wypad do polski skad przykechalas. W 2016 przerobilem 6 panienek w ten sposob. Bawie sie nimi i bede to robil bo to mnie kreci i tyle. Ps. Jest jakas chetna pani na wycieczke z zamoznym panem? Jesli tak to zapraszam,moze milosc sie miedzy nami zapali?.....:-)

Gość gość
Masz prymitywną, prostacką typowo polską, nacechowana pogardą do kobiety mentalność...zacznij przerabiać panienki z kraju, w ktorym żyjesz...nie chcą cie? A może łatwiej dominować nad nieobyta, biedniejszą, mniej świadomą swojego człowieczeństwa rodaczką? Nie pozdrawiam.

Gość gość
Jesli ktoras jest dla pieniedzy, to nie wspolczuje, bo ma co wybrala