Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plastry czyli wszystko o antykoncepcji

Polecane posty

Gość gość

hej zastanawiam się nad kupieniem plastrów aantykoncepcyjnych tylko nie mam pojęcia jak je stosować , bo do tej pory używałam tabletek. tak byście mogly powiedźcie mi czy trzeba jakąś przerwę robić między plastrami koszta z nimi związane , jak z kąpielą , co ile się zmienia i wasze oponie co do nich z góry dziękuje , a jakieś nie stosowne komentarze proszę sobie darować :)

Gość gość
i jeszcze czy są pakowane pojedynczo czy po kilka :)

Tylko pamietaj o tym, ze stosujac plastry antykoncepcyjne nie pwinnas wazyc wiecej niz 60kgjesli wazysz wiecej lub duzo wiecej plastry moga nie byc skuteczne .

Gość gość
nie ważę więcej :) i słyszałam, że nie wolno ważyć więcej niż 90 nie 60 ;d

Gość gość
plastry sa beznadziejne.

Gość gość
Beznadziejne jest bzykanie bez zabezpieczeń

Gość gość
w op. sa 3 na caly miesiac (tydzien przewidziany na miesiaczke latasz bez). przyklejasz w jedno z wyznaczonych mijesc ( ja przez lata do tylka jednak przyklejalam, najlepiej sie trzyma) i nosisz tydzien, cala filozofia. najlepiej po tygodniu zmienic miejsce (czyt. drugi posladek :P ) . nie raz zapominalam danego dnia, ale ze plaster uwalnia jeszcze jakis czas dluzej, to nie ma problemu. robilam tez przesuwanie miesiaczki o miesiac, czyli bez przerwy przez 6 tyg plaster bo mi wypadala we wczasy i tez dalo rade. uzywalam 5 lat, odkleily sie moze 4 plastry, polecam

Gość gość
a jakie koszta?