Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktory smartfon lepszy Samsung Galaxy Trend czy Huawei Ascend Y300

Polecane posty

Gość gość

nie wiem który wybrać. W grę wchodzą tylko te dwa telefony. Do tej pory byłam posiadaczką Samsunga Wave 533 bardzo ceniłam sobie fizyczną klawiaturę. O tej drugiej marce nic nie wiem, nie miałam z nią stycznośc****arametry ma podobne, tzn ten huawei ma lepszą baterię trochę i dwurdzeniowy procesor. Ale ja średnio się na tym znam. Tel potrzebuję do pisania smsów,przeglądania internetu.

Gość gość
nie wiem za bardzo, chyba oba są niezłe

Gość gość
samsungi to zlom, wiem bo sama mam :P juz go raz naprawialam, a teraz znowu sam sie wylacza, czasami nie slychac, ze ktos dzwoni dopiero potem sms przychodzi, masakra jeszcze kilka doladowan i go wymienie

Gość gość
ja o samsungach mam dobre zdanie, wcześniej przez 3 lata posiadałam wave i sprawował się bardzo dobrze. Za to wcześniej miałam Nokie i Sony i to był koszmar.

Gość gość
Mój mąż ma trenda i mogę go polecić.Ja mam xperię i też dobry telefon.

Gość ErykaZZ
Ja zastanawiałam się między Samsungiem Trend i Core i wybrałam Cora. Ogólnie mi się podoba aczkolwiek już mnie wkurza, że nie ma diody świecacej przy nieodebranym połaćzeniu lub smsie :)

Gość gość
kurcze nie wiem co robić;/ parametry niby lepsze ma chyba Huawai ale nie znam tej marki, nie jestem przekonana;/

Gość gość
ja mam Trenda i jestem z niego zadowolona. nie zawiesza się, ma dużo fajnych aplikacji. bateria trzyma jeden dzień - standard przy dotykowych. ogólnie spoko.