Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezbzy

Poszukuję pracy z zamieszkaniem

Polecane posty

Gość bezbzy

Witam! Tak jak w temacie,poszukuję pracy za dach nad głową i symboliczne wynagrodzenie. Osoby,które maja taka możliwość lub potrzebę proszę o podanie maila

Gość gość
to chyba opieka nad starszymi tylko ale luzdie starsi nie maja cierpliwosci do dzieci denerwuje ich chałasowanie dzieci wiec bedzie ciezko u jakiejs staruszki zamieszkac bo one chca miec spokój a przy dzieciach tego nie ma znam to

Może być ktoś starszy lub po prostu samotny,kto nie ma rodziny i kto lubi dzieci

Gość gość
podaj gg lub jakis kontakt inny

Gość gość
Czasami na konkretnych zadupiach można znaleźć pracę z mieszkaniem np. w ośrodkach turystycznych. W tym roku byłam w Bieszczadach i państwo recepcjoniści mieszkali na miejscu, w ośrodku, a właściciel siedzi w Warszawie. Może spróbuj :)

Gość gość
oczywiscie próbowac trzeba ale z dzieciaczkami bedzie nieco trudniej

Gość gość
To ty podaj kontakt tylko jakiś solidny gg albo kom, nikt tu nie będzie podawal swojego maila dla dzieciatej kwoki

Gość gość
no wiesz... praca z zamieszkaniem, ale to dla pracownika, a nie jego dziec****sa i rybek na cały inwentarz to małe szanse

Gość gość
ale dzieci to chyba małe bo teraz w środku roku szkolnego, chybabyś nie zmieniała im szkoły.

Jedno starsze,drugie młodsze,myślę że zmiana szkoły to najmniejszy problem. Wiem,że dla ludzi dzieci to problem,ale ja dzieci nie zostawie

Poszukuje pracy z zamieszkaniem,posprzątam,ugotuję,zrobię zakupy,dotrzymam towarzystwa,zawiozę,przywiozę

Gość gość
chcesz u kogoś mieszkać, myć się w 3 osoby, jesć, i jeszcze chcesz za to pieniędzy ? masz dwojke dzieci i powinnaś prosić o prace w zamian za mieszkanie i jedzenie , bez forsy

nigdzie nie napisałam,że chce jeść,napisałam,że poszukuję pracy w zamian za dach nad głowa i symboliczne wynagrodzenie. Analfabetom dziękuję

Gość gość
a ty wiesz co to znaczy analfabeta kretynko ? dzieci umiesz robić ale podstawowych pojęć nie pojmujesz nie będziesz jeść z dziećmi ? jesli u kogos funkcjonujesz , to gotujesz, gaz, woda , zmywanie,ciepła woda, środki czystości itd i to wszystko pomnośyć na 3 osoby, do tego mycie się, chcesz mieć to za darmo ? żeby własciciel mieszkania za ciebie płacił ? twierdzisz że nie będziesz jeść z dziećmi, ciekawe, chcesz pracować a jeść nie musicie, chyba jakiś nowy gatunek człowieka-cyborga

Gość gość
A tak z ciekawości, ile to jest symboliczne wynagrodzenie? 100zł?

Gość gość
no to chyba trudno tak bo jak to tak mozna no nie wiem nawet ja w ogole nie wiem co o tym myslec i w ogole no wlasnie no tak jest akurat ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

podnoszę temat,szukam pracy z zamieszkaniem,wypiorę,ugotuję,posprzątam,odwiozę,przywiozę,dotrzymam towarzystwa. Ogłoszenie kierowane do osób starszych bądź samotnych. Potrzebuję dachu nad głową dla siebie i dwójki dzieci i symbolicznego wynagrodzenia.

Gość gość
Znałam jednego gościa który oferował pokój osobom które chciały u niego pracować, no, ale nie z całą rodziną. Tak z ciekawości szukasz normalnej pracy przez 8h np w biurze od 8 do 16 za pokój i symboliczne (ile to wg Ciebie?) wynagrodzenie czy wzaman za pokój i symboliczne wynagrodzenie chcesz się zaopiekować osobom starszą?

Gość Jobexpress
Cześć, Jestem Robson, wirtualny konsultant odlotowego portalu pracy Jobexpress.pl. Chętnie pomogę znaleźć C**pracę, której szukasz. Wybrałem następujące oferty, które mogą Cię zainteresować: http://www.jobexpress.pl/praca/Opieka_zdrowotna

Podnoszę temat. Nadal szukam pracy,może być bez zamieszkania,lecz z normalnym wynagrodzeniem. Posprzątam,ugotuję,dotrzymam towarzystwa itd,itp Mail podałam w poście wyżej dla zainteresowanych

Gość gość
Jak szukasz pracy z normalnym wynagrodzeniem to wpisz normalnie "opiekunka dla osoby starszej /chorej 8h na dobe za..."i tu kwota