Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co byście powiedzieli o takiej

dziwna kobieta

Polecane posty

co byście powiedzieli o kobiecie, która na fejsbuku rozpisuje się o swojej nieszczęśliwej miłości do faceta, dla którego jest tylko przyjaciółką? ciągle wkleja smutne piosenki z dedykacją dla niego, komentuje jego zdjęcia, opisała ze szczegółami jak się poznali i jak się w nim zakochała... on o tym wszystkim wie, ale ona jest dla niego tylko przyjaciółką; ona z kolei potrafi publicznie proponować mu seks i pisać o tym wszędzie. myślicie, że to normalne?

Gość talararka
daj jej spokój jak są przyjaciółmi ich sprawa co robią 🖐️ a dziwna jesteś Ty że tak Cię to zajmuje

w dodatku prowadzi bloga, którego adres udostępnia publicznie (i znajomym i nieznajomym) i na tym blogu też się rozpisuje o swojej miłości... aha, ta kobieta ma 38 lat...

Gość gość
jak dla mnie to żałosne...

lata za nim od 10ciu lat; myślicie, że da się tak "wychodzić" miłość?

Gość gość
a ten facet ile ma lat ? może ona jest stalkerem

Gość gość
powiedzialabym ze sprawia wrazenie troche niezrownowazonej, ale wariatom tez wolno kochac

facet jest od niej młodszy o 3 lata; w jednej dyskusji fejsbukowej wprost jej napisał, że jest dla niego za stara. a ona dalej go uwielbia i próbuje...

Gość gość
jesli facet tak pisze kobiecie publicznie tzn że jest chamem i prostakiem więc nie wiem w jakim śmieciu ona sie zakochała kobieta jaka by nie była ale nie można tak obrażać, to brak klasy

Gość talararka
A jemu widocznie to się podoba i nie przeszkadza skoro jej ni zablokował czy coś a przede wszystkim skoro są przyjaciółmi to ich sprawa co robią. Nie martw się nie musisz go bronić przed złą kobietą :D Zajmij się swoim życiem, no chyba, że on błaga Cię o pomoc i boi się swojej przyjaciółki. Widać jej zaloty mu się podobają.:)

Gość gość
pewnie sama masz smaka na tego faceta i złośliwie opisujesz inną kobietę chcąc się dowartościować tępa gnida :)

Gość talararka
no właśnie chyba tak jest :)

Gość gość
uwazasz ze ciekawszym egzemplarzem jest koles ktory msci sie na wszystkich kobietach bo mu jedna podpadla?

Gość gość
a co cei to k***a obchodzi, free country kazdy robi co chce

Gość talararka
Autorko czemu ta sprawa tak Cię zajmuje?

Gość talararka
Odpowiedz

nie opisuję jej złośliwie, piszę, jaka naprawdę jest - same fakty. czemu tak mnie to interesuje? bo jestem w lekkim szoku, jeszcze takiego przypadku nie spotkałam :D tego faceta znam osobiście, tę kobietę widziałam raz w życiu i chwilę z nią rozmawiałam.

Gość talararka
Eee, to mało szokujących spraw w życiu widziałaś ;) Podoba Ci się ten facet? Często śledzisz jego wpisy?

może i mało :p mam zupełnie inny charakter niż ta kobieta, może dlatego to dla mnie taki szok. czy jej zachowanie to skrajny ekstrawertyzm?

Gość talararka
Nie, nie jest skrajnym ekstawertyzmem. Na pewno nie podejrzewa, że ktoś się tak bardzo interesuje nią i jej przyjacielem i śledzi pieczołowicie ich wpisy. Ludzie różne rzeczy piszą począwszy od tego co mają na obiad kończywszy na seksie czy dają swoje nagie zdjęcia masę różnych rzeczy ludzie robią i nikt sie tym nie przejmuje. Czujesz coś do tego faceta?

nie śledzę ich pieczołowicie, same mi wyskakiwały na fejsie to z ciekawości zajrzałam i poczytałam. przyznaję że jestem ciekawska i lubię obserwować innych; nie jakoś obsesyjnie, tylko to, co sami wystawiają na widok publiczny.

swoją drogą - to śmieszne, ludzie publicznie piszą o sobie, wywalają wszystkie informacje, bombardują nimi - to chyba po to, żeby inni czytali, prawda? ten facet akurat na fejsie jest powściągliwy, za to ona pisze prawie codziennie. przecież robi to po to, aby inni czytali.

Gość gość
mnie by nie interesowało że jakas się zakochała w kimś a widać że ten facet cię interesuje i w swoich opisach robisz z tej kobiety kretynkę.Zazdrosna kobieta opisuje swoją rywalkę bardzo złosliwie i niezgodnie z rzeczywistością a ty szukasz potwierdzenia tutaj dla upokarzania tej kobiety.może wcale tak nie jest jak piszesz, tylko napisała mu pare miłych rzeczy a ty to nadinterpretujesz i tworzysz własny świat, bidulka z ciebie :)

ale ona NAPRAWDĘ się tak zachowuje, niczego nie ubarwiłam. nie rozumiem, po co miałabym ją obgadywać na anonimowym forum? jakbym chciała, to bym się z niej pośmiała razem ze znajomymi... ale nie mam zamiaru. napisałam wszystko zgodnie z rzeczywistością, bo jestem ciekawa, co wy myślicie o takim zachowaniu.

Gość gość
no ale dlaczego to cię tak męczy ? równie dobrze można sie przejąc dziewczyną która kocha kota i nie widzi świata poza nim, mozna się zastanawiać nad dziewczyna która kupuje dużo kosmetyków, albo może dziwić kobieta która uwielbia być samotna albo jest kobieta która ma bzika na punkcie swojego dziecka i zamieściła 450 zdjęć jego a ta akurat zakochała się w tym facecie, więc o co chodzi ? no to niech się zakochała jak jest jej z tym dobrze , co cie to tak boli ?

nic mnie nie boli, tylko przeżyłam mały szok przeglądając jej wpisy... może faktycznie przesadzam, że aż założyłam o niej temat ;) dla mnie uczucia są tak prywatną sprawą, że nie wyobrażam sobie obnoszenia się z nimi zarówno przed całym światem, jak i przed obiektem uczuć, który ich NIE ODWZAJEMNIA i pisze o tym publicznie. ale ok, różni są ludzie. po prostu czegoś takiego jeszcze nie widziałam ;)

dobrra, temat uznaję za wyczerpany, pozdrawiam wszystkich i życzę samych odwzajemnionych, szczęśliwych miłości :) 🖐️

Gość talararka
Hej autorko chciałam jeszcze wczoraj coś napisać, ale nie mogłam bo pisało SPAM SPAM SPAM wkurzyłam się i wyszłam z kafeterii. Ale już nie pamiętam co miałam napisać teraz heheh :) Sczęśliwego Nowego Roku :)