Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośććććć

Na jak długo starczają Wam antyperspiranty

Polecane posty

Gość Gośććććć

Jak w temacie. Jestem ciekawa na ile wystarcza Wam antyperspirant w sprayu. Rexona/garnier itp..

Gość talararka
Nivea ok pół roku

Gość Gośććććć
Co?? Jeden antyperspirant wystarcza Ci na pół roku? -.- Jasne..

Gość gość
używam rexona,starcza na około miesiąc

Gość Gośććććć
Ja mam bzika na punkcie antyperspirantów.. Najchętniej bym się z nimi nie rozstawała i psikała bez przerwy -.- Jakaś fobia..

Gość talararka
no na pół roku gdzieś. Nie liczę dokładnie ale na pewno na parę miesięcy, bo nie chodzę co miesiąc kupować antyperspirantu, a zawsze kupuję jak mam na wykończeniu poprzedni

Gość gość
Potwierdzam, tez mam tak na około 5 miesięcy. Uzywam w kulce. Zresztą nie powinno sie go używać codziennie, ja używam co 2 dzień

Gość gość
Mitchum w żelu, 80g dla kobiet, wystarcza lekko na pół roku.

Gość gość
Dove w sprayu ok 1 mc

Gość Gośćććć
Zgodzę się z tym, że kulka starcza na dłużej niż spray, ale bez przesady..pół roku *Co jest*! Dlaczego nie powinno się używać antyperspirantów codziennie? Bo środowisko niszczą? -.- A niech któraś powie, że to niezdrowe, to padne ze śmiec*****a używam kilka razy dziennie i jakoś żyję. Chodzi tutaj chyba o brak higieny -.- Antyperspirant na pół roku, dobre sobie..

Gość gość
30.12.13 [zgłoś do usunięcia] Gośćććć Zgodzę się z tym, że kulka starcza na dłużej niż spray, ale bez przesady..pół roku *Co jest*! Dlaczego nie powinno się używać antyperspirantów codziennie? Bo środowisko niszczą? -.- A niech któraś powie, że to niezdrowe, to padne ze śmiec*****a używam kilka razy dziennie i jakoś żyję. Chodzi tutaj chyba o brak higieny -.- Antyperspirant na pół roku, dobre sobie.. ______________________________________________________________ Jest różnica pomiędzy dezodorantem a antyperspirantem. Skoro Ty musisz używać parę razy dziennie, to się mocno pocisz albo używasz jakiegoś taniego. Używanie antyperspirantów może mieć powiązania rakotwórcze.Jak kto woli.

Gość Gośćććć
Nie pocę się mocno, używam tych najbardziej znanych. Rexona,dove,nivea,garnier.. Chodzi o to, że po każdym prysznicu psikam antyperspirant.. Czyli minimum 2 razy dziennie.. Myślałam, że inni ludzie też tak robią, niestety się myliłam. Niektórzy pewnie mydło, woda widziane raz w tygodniu-w sobote, antyperspirant raz na miesiąc jak gruba impreza się szykuje- teraz już rozumiem osoby, którym antyperspirant 150 ml starcza na pół roku -.-

Gość gość
uzywam antyperspirantow w sztyfcie, jeden starcza na okolo miesiac