Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kuzynka jest grubaską i swoje dzieci też już utuczyła to straszne

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze nie powinnam sie wtrącac i tego nie robie, nie pouczam jej ale to przerazające. Jej syn ma 10 lat, jest juz bardzo wysoki jak na swoj wiek, wazy za duzo, po prostu jest gruby jak balon :( a córeczka ? dopiero 6 latek a jest chodzącą świnką :( przeciez te dzieci beda mialy mase chorob za kilka lat, zniszczone kosci, cukrzyce, obnizoną odporrnosc :(

Gość gość
chyba ma bliższą rodzinę i ty nie powinnaś nic mówić. My też mamy w rodzinie córkę kuzyna w marcu będzie miałą 4 lat a waży ponad 25 kg. i co my możemy zrobić. normalni wykształceni ludzie, tylko,że dobrze gotują , a mała kocha jeść.

Gość gość
szalenie nas to interesuje...

Gość gość
ona ma skłonnosc genetyczna złe nawyki zywieniowe i pzrekazuje je dalej jak je mac tak je nać nie wtracaj sie nie twoja sprawa

Gość gość
Może są z tym szczęśliwi, ma męża i dzieci a ty jesteś sama i d**ę jej obrabiasz tutaj :D

Gość gość
Też mam skłonności do tycia i lubię zjeść, ale pomimo nadwagi jestem zdrowa *****iwa, nie jestem ociężałym grubasem, a raczej ,,zwartą" babką z nadwagą. Jak bardzo mało jem, to szybko czuję się osłabiona, odmóżdżona, pogarsza się stan cery, włosów, ogólnie jest ze mną gorzej. Nikt mnie nie przekona, że mam się na siłę odchudzać, bo w mojej naturze nie leży bycie chudzielcem. I na co dzień nie żrę jak świnia, żeby nie było.