Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZYBKO się MĘCZĘ podczas ROZMOWY telefonicznej a i takiej nortmalnej

Polecane posty

Gość gość

czym to może być spowodowane? normalnie jak więcej mówię to dostaję lekkiej zadyszki czemu ?? czy ktoś ma może podobny problem ?

Gość gość
bo musisz wiecj sily wkladac zeby do tamtej osoby dotarlo co mowisz :D ;) :P

Gość gość
haha dobre.. :) ale to nie to.. bo mówię tak normalnie ,tylko że jak trochę dlużej to się zwyczajnie męczę i czuję że dostaję zadyszki- nawet ktoś mi zwrócił uwagę już na to jak rozmawiałam z nim przez tel a on z tekstem czym się tak zmęczyłam :O a ja co na to ? hm przecież nie powiem że rozmową :O

Gość gość
ale by bylo jak bys mu tak powiedziala :D

Gość gość
no tak ,ale to nie śmieszne bo na prawdę to jest dla mnie poważny problem . Przecież z czegoś to się musi brać ? jak temu zapobiec? jak to wyleczyć bym się tak nie męczyła? --- --- czy to może być bardzo niska kondycja fizyczna? czy to przez to że non stop mam katar,i przez buzię oddycham ? nawet nie wiem gdzie sie z tym zgłosić, choć wcale nie mam na too ochoty wolałabym sama to jakoś wyleczyć..

Gość gość
he he jak z dowc*pu jakiegoś :D :D :P

Gość gość
Idź na spirometrię, może masz początki astmy?

Gość gość
a nikt nie miał podobnie?

Gość Aniaakna
Mam to samo.Mecze sie i dostaje zadyszki w trakcie rozmowy i strasznie mnie to krempuje.Z tego co gdzies wyczytałam to jest jakas odmiana nerwicy.Mam to od kilku miesięcy.Dodam że jestem w ciąży ,lecz to nie jest moja pierwsza w pozostałych trzech nic takiego nie miałam.

Gość gość
ym ale jaka nerwica?

Gość gość
Mam tak samo...Pij wieczorem melise,nie myśl o tym to przejdzie bo to najprawdopodobniej nerwica :)))

Gość gość
nie wkrecaj się tak w te gadanie, mow ciszej, wolniej, z przerwami na oddychanie i myslenie :) po prostu się wczuwasz i zapowietrzasz od tego, moja szwagierka tak ma i to jest pewnie nie tak bardzo meczace dla niej co dla otoczenia :P

Gość Gość22222
"SZYBKO się MĘCZĘ podczas ROZMOWY telefonicznej" - mnie męczą te z banku i od operatora komórki. Tak mnie to męczy,że jak się udaje to odrzucam, albo gadam że szybko proszę bo się spieszę gdzieś :D :D Co do twojego topiku to moja koleżanka strasznie szybko mówi i też ją zadyszka łapie.