Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś jest nie tak

Pytanie do wierzących czy to Bóg mnie doświadcza czy diabeł mnie kusi

Polecane posty

Gość coś jest nie tak

Jestem raczej średnioatrakcyjnym facetem i poznałem dziewczynę. Modliłem się by nam wyszło i modliłem się o to by być szczęśliwy. Udało się, ale odkąd jesteśmy razem zaczęło się dziać coś dziwnego. Dużo bardzo atrakcyjnych kobiet zaczęło się kręcić wokół mnie i mnie kusić. Dodam, że ich zainteresowanie nie może to być spowodowane tym, że mam dziewczynę, bo żadna z tych kobiet o niej nie wie, gdyż postanowiłem się z tym nie obnosić. Nie skorzystałem z ani jednej okazji, a wciąż pojawiają się nowe, a zachowanie tych kobiet jest kompletnie nieproporcjonalne do mojej atrakcyjności, zachowują się jakby miały obsesje na moim punkcie. Jedna zaprosiła mnie na kolację, którą sama chce opłacić i zrobić, a inna ma tysiące adoratorów( sam widziałem) a koncentruje się tylko na mnie i ciągle powtarza jaki jestem wspaniały, chociaż jestem raczej przeciętny i po ulicach chodzi tysiące lepszych niż ja. Dodam też, że przez całe życie nigdy nie miałem powodzenia u kobiet, a teraz nagle przyszło. Jestem sceptycznie nastawiony do spraw religii itd, ale przez ostatnie wydarzenia, które są conajmniej dziwne zacząłem się poważnie zastanawiać. Dodam, że kocham moją dziewczynę i nie zamierzam przystać na propozycje tamtych.

Gość gość
Masz duuuuużą wyobraźnię.

Gość coś jest nie tak
Możecie sobie nie wierzyć, ale to jest prawda. Co by mi dało przechwalanie się tutaj? Przecież jestem tylko anonimowy i do tego sam przyznałem, że nie jestem raczej atrakcyjny. Ani fizycznie, ani z charakteru.