Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rchy dziecka 23 tc

Polecane posty

Gość gość

Miałyście na tym etapie ciazy ze maluszek ruszał sie praktycznie non stop? Dziś to szczególnie wariuje.. wiem ze nieprawidlowy jest brak ruchow ale pisza tez ze zbyt intensywne ruchy to też zle .. sama juz nie wiem.

Gość gość
o tak, miałam tak, że w nocy moja dziewczynka spac mi nie dała bo tak szalała, a na przykład czasem niektóre dni były baaardzo spokojne, że musiałam się na spokojnie położyć i zrelaksować żeby poczuć ruchy.

Gość gość
Dokladnie mam tak samo. Wczoraj dopiero na wieczor poczulam a dziś cały dzień ! wlaśnie coś wypiął bo taka kulka mi sie zrobila po lewej stronie :P

Gość gość
miałam tak - i okazywało się na usg, że po takich intensywnych *****ch był inaczej ułożony (raz np poprzecznie a kolejnym razem podłużnie:P)

Gość gość
i w jednej i drugiej ciąży dziecko mnie kopało bez przerwy - tzn wiadomo czasem się uspokaja na godzinkę ale nie trwa to długo i nie nazwała bym tego ******* tylko bolesnymi walnięciami :) w drugiej ciąży ruchy poczułam w 17 tygodniu a gdzieś od około 23-24 robię za worek treningowy ;) i tak jest do teraz ( 35 tydzień ) mam wrażenie że obite mam wewnętrznie wszystko co tylko możliwe. Wieczny problem przy robieniu usg i ktg lekarz się śmieje że to jakaś baletnica

Gość gość
Hehe ja wlasnie tez ruchy poczulam w 17 tyg - moja pierwsza ciaza i teraz to non stop kopie :). Czyli to poprostu zalezy od temperamentu maluszka, i nie ma sie co martwić :)