Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal1988

Moja dziewczyna miala 20 partnerów w tym spała z 2 naraz

Polecane posty

Gość gość
a po co się pytać o przeszłość. a jak ktoś został zgwałcony lub molestowany to też jest gorszy. kiedyś próbowałam spytać o to mojego męża i odpowiedział, a co ci to da jak będziesz wiedziała. Natomiast jego kolega przy swojej żonie opowiadał, kogo to on nie miał.

Gość gość
"A od kiedy to miłość jest grzechem??? Nie mówię tu za robienie z siebie worka na spermę czy k*****arza ale o czystej miłości. " hahhaha...czy ty czytasz ten post ze zrozumieniem??? Nikt nie krytykuje dziewczyny, która miała 2-4 partnerow przed slubem, czy tez stalym związku. Dziewucha miała 20-kilku facetow, a ty piszesz o "milosci"?????? Pi....la się z kim popadnie, nie szukala uczucia tylko czystego seksu. Dorabianie do tego filozofii jest zalosne. Faceci, którzy korzystają z takich dziewczyny robia to tylko dlatego, ze dostają seks za darmo, bo za pros...ki musieliby placic. A ze dziewuchy usprawiedliwiają swoje puszczalswo "rownoprawnieniem", swiadczy to tylko o ich głupocie.

Gość gość
ja mam inne tlumaczenie -luthera

Gość gość
Nie musicie mi wierzyć, ale poczytajcie np.przestrogi Glorii Polo, była też w Polsce, jest na you tube ten film, ale wersja pisana jest obszerniejsza. To, ze teraz seks jest nawet w lodówce nie znaczy, że to jest dobre, ale rozumiem Wasz sprzeciw, bo kiedyś też byłam przekonana, że tak jest ok.

Gość gość
eh.. nóż się w kieszeni od tych głupot otwiera .. a może powiedziała bo jej zależy???? bo chciała by wiedział od niej??? takie rzeczy zawsze wychodzą...

Gość gość
Przynajmniej sobie powspomina,kiedy juz bedzie "starsza" pania....a co to sie nie wymydla,ja mialam i ma tylko 1 faceta przez cale zycie(mam 51lat) i 33 lata jestem po slubie.....ale by bylo fajnie powspominac kto byl lepszy w te "klocki" :P

Gość gość
Lutra, to protestancka? Ja czytam katolicką, bo taka jest moja wiara.

Gość gość
My Ty dyskusja na całego, a gdzie jest autor:P?

Gość Sztefannnn
"My Ty dyskusja na całego, a gdzie jest autor" xx Autor poszedł nadrabiać zaległości:D

Gość gość
a ty się ciesz że udało ci się ułożyć życie z jednym mężczyzną i tyle lat razem wytrwać a nie puszczać się jak dzisiejsze młode k***y które próbują się potem pokrętnie usprawiedliwiać

Gość michal1988
Troche mialem czytania xd teraz mamy po 23 lata.. Aa ja nic takiego nie powiedzialem ze ja switoszek czy cos tez mialem dziewczyny nie da sie ukryc.. Ze miala tylu miala faectow jakos moze przeboleje ale najbardziej co mnie drazi to ze spala z 2 naraz.. jeszcze mniej wiecej wiem oco tam chodzilo itp.. z tego co widzie kocha mnie bardzo stara sie zeby wszstko bylo ok zamieszkala nawet u mnie caly czas mowi ze nie mogla by bezemnie zyc.. Z mojej strony to napewno nie jest zauroczenie napewno jestem w niej zakochany na zaboj nigdy jeszcze nie przezywalem takiego uczucia do kogos... I tak sie zastanwaim czy przez to wszystko mnie to tak nie boli ze robila takie rzeczy

Gość gość
Co za prostak cytuje Pismo Święte? i to w takim kontekście. Ja mam Biblię protestancką i co z tego? Nie ma w niej mowy o tym co ten burak pisze- wyrwane z kontekstu słowa o tym, że można sobie cieleśnie ulżyć? Paranoja jakaś i jeszcze protestantów w to miesza. Mam w domu katolickie i protestanckie Pismo Święte-oba mówią o tym samym- o wierności. "Co Bóg złączył człowiek niech nie rozłącza"-słowa Jezusa, a nie Pawła- nie umniejszając mu. a co do tematu- znam wiele puszczalskich, które mimo to okazały się wiernymi zonami oraz wiele cnotliwych, które zeszły z drogi cnoty. To zależy od człowieka, a czyjaś przeszłość nie musi być wyznacznikiem tego co cię z nią czeka. Jeśli kocha i chce być wierna, a ma temperament to nudzić się nie będziecie. ;)

Gość gość
Mam dobra koleżankę, o której mój mąż wyrażał się zawsze niepochlebnie. Sam imprezował i się łajdaczył (mówię o tym zanim związał się ze mną), ale ją oceniał. Nie podobało mu się to, że jest "łatwa", bo niby dawała d**y. Kiedy jego przyjaciel się z nią związał i poważnie zakochał ostrzegał go przed "błędem". Facet się zakochał jednak i ożenił. Ale zawsze mój mąż mawiał o niej per "prostytutka" i "on jeszcze pożałuje". Minęło 12 lat. Mój mąż zdradził mnie, miał romans, omal się nie rozwiedliśmy i niesmak został. Ona- od 12 lat wierna żona, oddana matka, przykładna pani domu. A ich życie seksualne kwitnie podczas gdy nasze poszło spać. Nie oceniajcie kogoś, szczególnie wy, panowie, po tym co robił i z kim spał zanim wstąpił w związek małżeński. Możecie poślubić dziewice, która równie dobrze może wam przyprawić rogi, bo "chciała mieć porównanie". Bez przesady.

Gość gość
Co do protestantów to zarówno ewangelicy jak i ewangelikanie tak samo jak katolicy pojmują czystość przedmałżeńską i szacunek do swojego ciała

Gość gość
Ważny jest jak ona sama postrzega fakt spania z 20 mężczyznami. Jeśli opowiedziała ci to w kontekście pochwalenia się, chęcią zaimponowania to na partnerkę na stałe się zupełnie nie nadaje, bo nie dorosła do tego. Jeśli natomiast mówiąc o tym żałuje i nie czuje się dumna a wręcz przeciwnie szczerze żałuje to jest warta by dać jej szansę

Gość ubawiona
gość ewangelia do Koryntian nr 7 dla owdowialych i niezameznych-to nie jest grzechem jesli oddajesz sie uciechom cielesnym ,nie umiejac sie od tego pwstrzymac.-nie jest to polecane ale tez nie potepione. Dobra prowokacja. Nie dość, że w życiu niczego takiego w Piśmie Świętym nie czytałam, to jeszcze ten dumny napis "ewangelia do Korytian nr 7". Cóż za "znafca" tematu. Nie wiedziałm, że Paweł pisał Ewangelię i że taka oto do Koryntian istnieje i ten numerek 7( nawet nie wie jak cytować P.Ś :( ) Autorze, nie słuchaj nikogo tylko swego serca. Bo jeśli posłuchasz takich "znafców" możesz sobie życie spi....ć.

Gość kikiiii
Ja mysle ze to co robila w przeszlosci ma znaczenie bo nie wyobrazam sobie miec 20 partnerow..ja mialam dwoch,teraz jestem w zwiazku i zaluje ze ten z ktorym teraz jestem nie byl jedynym...nie mogla bym uprawiac seks z tym do ktorego nic nie czuje...zastanow sie dobrze czy chcesz te kobiete za zone,ktos kto robi to bez milosci z latwoscia zdradzi

Gość gość
Gratulacje, że udało ci się zwołać jarmark. A sprawa jest prosta, albo dziewczynę cenisz taką jaka jest, albo masz kompleksy, że sam nie jesteś taki kozak, jak wyobrażasz sobie, że są wszyscy twoi poprzednicy razem wzięci. Dziewczyna to nie tylko pocieranie naskórków. Albo to zrozumiesz, albo licznik w twojej głowie przesłoni ci realne życie.

Gość gość
up

Gość gość
20 facetów to bardzo dużo, a w wieku 21 lat to jak bycie d******* gdybym była facetem nie mogłabym tego zaakceptować. Ja w wieku 21 nawet o seksie nie myślałam

Gość Gosc

Podnoszę.

Jak sobie radzicie z tym , że wasza dziewczyna / żona miała wielu partnerów seksualnych przed wami ? Mój znajomy ma dylemat .