Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal1988

Moja dziewczyna miala 20 partnerów w tym spała z 2 naraz

Polecane posty

Gość gość
durna ze sie puszczala a nie ze sie przyznala. Teraz chlopak bedzia mial szanse poznac uczciwa dziewczyne. Strach pomyslec ilu z nas takie d***** oklamia co do ilosc***artnerow a my przez to bedziemy musieli zyc w klamstwie :O

Gość gość
ciulu cholerny moze najpierw sam utrzymaj swojego k****a na wodzy a dopiero potem wymagaj.hipokryta.

Gość gość
durna ze sie puszczala a nie ze sie przyznala. Teraz przynajmniej chlopak bedzie mial szanse poznac uczciwa dziewczyne. Strach pomyslec ilu z nas zostanie oszukanych przez takie d***** co do ilosc***artnerow :O i zyc z nimi w klamstwie

Gość gość
szczerość nie popłaca to raz, a po drugie faceci śpią z dziewczynami, ale na żonę szukają dziewic, a skąd ich nabrać.

Gość gość
ale sie k*ur*wi*ska bronia nawzajem :D

Gość gość
Chlopakowi ta szczerosc poplacila nie bedzie musial zyc w klamstwie z puszczalska. A to ze wiekszosc z was taka jest to zadna tajemnica

Gość gość
jak na 21 lat to spore osiagniecie i sama nie wiem jalbym zareagowala gdyby moj facet mi oznajmil cos takiego, a co dopiero dziewczyna. Nie jestesm bynajmniej pruderyjna , ale chyba bym sie martwila, czy bedzie Ci wierna. Ja mysle, ze chciala ci "zaimponowac" tym watpliwym osiagnieciem i nie zdawala sobie sprawy jak to odbierzesz, ale czy to tak naprawde wazne, czy c***owiedziala czy nie - fakt jest faktem. Nie wiem co powiedziec, zeby cie uspokoic, ale moze obserwuj ja czy jej zachowanie w przyszlosci ci bedzie odpowiadac czy nie a ta informacje o niej zrzuc mimowolnie na drugi plan. to chyba jedybne wyjscie na razie.

Gość gość
Aaaa, to ty sobie kur/wi/szo/na znalazłeś a nie dziewczynę. A ten co się chwali że żona to nr 168 to przygłup i żałosny erotoman, który kataloguje swoje zdobycze. Chory jesteś człowieczku.

Gość gość
oj tam oj tam nic takiego, robiła tak bo jej tak pasowalo i tyle a ciebie nie znała... Najwazniejsze jest to, że poznała Ciebie, zakochała się w tobie i dla Ciebie się zmieniła... tym się kieruj to że rozdrapałeś przeszłośc dało ci coś poza głupimi domysłami? Każdy ma wolną wolę, robi co chce. Z resztą nie wiadomo czy mówi prawdę... mój facet tez nie wiadomo ile kobiet miał i jakich i w ogóle a okazało się że byłam jego trzecią partnerka w łózku a ma prawie 30 lat ja mam 24 lata, tez byłam z facetem 3 lata i jeszcze z nim mieszkałam, poza nim kilku przelotnych i co z tego, nie ma to żadnego znaczenia dla mnie a dla twojej dziewczyny na bank tak samo

Gość gość
A zrobiłeś badania na HIV ????

Gość legostar
Kilku przelotnych ? Słyszysz samą siebie ? Przelotnych czyli innymi słowy miałaś chłopców od bolcowania i puszczałaś się jak typowy męski *****cz taka prawda

Gość gość
Nie znalazłam tego fragmentu w ewangelii, tylko, że należy być wiernym, więc jeśli możesz, to podaj numery lub wklej.

Gość gość
Dzisiaj myśląca kobieta i facet nie pójdą do łozka bez aktualnych badań,przyjemność trwa krótko,konsekwencje do końca życia.Ryzykujemy i to bardzo przypadkowym seksem,ale cóz nie kazdy ma olej w głowie!!!Statystyki sa przerazajace nawet wśród osób z wyższym wykształceniem,nie mówie tu tylko o patologi.Polska statystycznie zbliza się do trzeciego świata.

Gość gość
a pomyśl jaka ona jest biegła w tych sprawach, a jak byś wziął sierotkę, która w ogóle nie chciałaby sexu to dopiero byłby problem. Jak ci na niej zależy to zapomnij o tym co mówiła i zyjcie długo i szczęśliwie.

Gość gość
"a pomyśl jaka ona jest biegła w tych sprawach, a jak byś wziął sierotkę, która w ogóle nie chciałaby sexu to dopiero byłby problem. Jak ci na niej zależy to zapomnij o tym co mówiła i zyjcie długo i szczęśliwie" * już nie broń tak koleżanki po fachu :D

Gość gość
Ta, autor zakochany bo tamta wie jak go obracać żeby go uzależnić od swojego doopska. Stara prawda: facet zawsze na doopę poleci i będzie mówił o wielkiej miłości do dziewczyny.

Gość gość
Przy takiej ilości *****czy przynajmniej fajnie ci teraz chlupie jak ją pociskasz

Gość gość
Najgorsze, że ludzie nie chcą widzieć grzechu w seksie bez ślubu.

Gość gość
ewangelia do Koryntian nr 7 dla owdowialych i niezameznych-to nie jest grzechem jesli oddajesz sie uciechom cielesnym ,nie umiejac sie od tego pwstrzymac.-nie jest to polecane ale tez nie potepione.

Gość gość
nie bronię koleżanki po fachu i mocno się pomyliłeś miałam tylko 2 i to mężów. a ty który to piszesz czy wiesz ilu partnerów miała twoja żona czy partnerka i jakbyś się teraz dowiedział to co zostawisz ją.

Gość gość
"Najgorsze, że ludzie nie chcą widzieć grzechu w seksie bez ślubu" / tak to prawda ludzie robią absolutnie wszystko by to negować i usprawiedliwiać swoje czyny

Gość gość
A od kiedy to miłość jest grzechem??? Nie mówię tu za robienie z siebie worka na spermę czy k*****arza ale o czystej miłości.

Gość katolskie kurwiszcza
:D

Gość gość
to co wolno mezczyznie wolno i kobiecie wszystko inne jest wymyslone na potrzeby mezczyzn ,a co my wymyslilysmy na nasze potrzeby?

Gość gość
nie beziecie sterowac nasza sexualnoscia tak jak my odpuszczamy wasz grzechy

Gość gość
gdybym się dowiedział że to co mówiła wcześniej było kłamstwem i tak naprawdę było ich wiele więcej to owszem. Bo życie z osobą która oszukuje to tak jak życie z kimś kto zdradza czyli nie życie

Gość gość
Jesli nie moge miec wielu partnerow przed slubem a ty mozesz nawet po slubie to kim jestes?Szatanem w ludzkiej skorze?

Gość gość
*Jesli nie moge miec wielu partnerow przed slubem a ty mozesz nawet po slubie to kim jestes?Szatanem w ludzkiej skorze?* * ani mężczyzna ani kobieta nie mogą zrozum to wreszcie głupia !

Gość gość
Co to za Biblia, z której cytujesz? Ja znalazłam: "Tym zaś, którzy nie wstąpili w związki małżeńskie, oraz tym, którzy już owdowieli, mówię: dobrze będzie, jeśli pozostaną jak i ja. 9 Lecz jeśli nie potrafiliby zapanować nad sobą, niech wstępują w związki małżeńskie! Lepiej jest bowiem żyć w małżeństwie, niż płonąć." I jest tu pochwała wierności i małżeństwa!