Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIOTR ŻYŁA TO KOMPLETNY KRETYN

Polecane posty

Gość przyszlamamuska00
owszem, inteligencją nie grzeszy, ani ona, ani jego żona :) dobry sportowiec, sympatyczny, ale IQ niziutkie :)

Gość fvbneiruhge8gy78
no kretyn, tak jak kiedys malysz, ktory tez blyskal w wywiadach na poczatku karery. za kilka lat zyla nauczy sie zyc w mediach, on dopiero co stal sie znany :)

Gość gość
sympatyczny i skromny, pozytywny i tyle

proste ze sympatyczny chlopak z gór przynajmniej nie pracuja nad nim jacys znawcy od wizerunku i ladnego usmiechania sie przed kamera i wypowiadania gotowych tekstow napisanych przez kogos innego :)

Gość gość
Ale nawet zwykły, przeciętny obywatel tego kraju, potrafi wykazać dużo więcej inteligencji i oczytania niż on, on w ogóle nie ma żadnej inteligencji, nic co ten człowiek mówi nie trzyma się kupy, po prostu zjarany kretyn, tak jakby całe życie jarał zioło i mu się mózg wypalił tak się zachowuje właśnie

Gość gość
Mnie to nie rusza że go media wylansowały, ale że w ogóle taki idiota potrafił tyle osiągnąć w skokach

Gość gość
Ty to za to w gębie jesteś mocny i nic poza tym.Na pewno jakiś gryzipiórek od produkowania papierowej nikomu nie przydatnej makulatury. Weź pokaż co ty potrafisz.Już z samego spojrzenia w dół sfajdałbyś się w gacie.

Gość gość
ja tam wole innych skoczkow, Kamil Stoch chyba dobrze skacze i jest sportowcem pelna para bo jakos nie kojarze go z reklam, nie lubie aktorow, sportowcow w reklamach, jeszcze w sumie lubie ta tenisitke i ta narciarke bo sa spokojne normale

Gość gość
Strasznie prosty, ale taka jest większość naszego społeczeństwa. Patrzeć nie mogę na niego.

Gość gość
Obrażacie go, a moim zdaniem to bardzo fajny, sympatyczny człowiek. Jest sobą i to się ceni. Poza tym w przeciwieństwie do niektórych zakompleksionych osób w tym kraju ma na koncie konkretne osiągnięcia. Chociaż najbardziej ze skoczków cenię Kamila, to bez Żyły byłoby smutno:)

Gość gość
Myślę że go wali czy go lubicie czy nie . Skacze swoje i za reklamy też ma swoje .

Gość gość
Większość i tak go lubi, czemu się wcale nie dziwię, ponieważ to mega pozytywny facet i aż się buzia uśmiecha na jego widok:) Z drugiej strony fajnie byłoby, gdyby nie był tak medialny jak obecnie, bo to jednak skoczek, nie aktor.

Gość gość
Pozytywny facet, który mówi głównie o chlaniu... wszystko na jego temat i jego odbiorców....

Gość gość
No prosciutki chlopak...Czego sie spodziewacie? Einstein'a? ;)

Gość kompletny gamoń
Udzielających się w tym temacie cech**e przede wszystkim zawiść, chociaż średnio mnie bawi ten śmiech Żyły, bo wydaje mi się on sztuczny, wymuszony i mam co do tego pewną teorię, mianowicie został wykreowany taki image na potrzeby reklam, udziału w programach generalnie działalności medialnej a tak na prawdę gościu wcale nie jest głupkowaty i inkasuje taaaaką kasę!

Gość gość
Pewnie, że nie jest głupi! Gdyby był głupi, to nie zarabiałby tyle ;)

Gość gość
czemu od razu zawiść,co za buraki tu siedzą:-D jak ktos się nie podoba to od razu zawisć,a czego tu zawiścić,to że koles robi z siebie lub jest idiotą? żałosne to jak polaczki szybko szufladkuja oceniajacych kogoś kto publicznie pozuję na coś tam

Gość gość
a ty kim jestes jak nie polaczkiem?

Gość anonim555
Piotr nawiasem mówiąc jest k*****m upośledzonym umysłowo jest mi wstyd za niego ze taki skoczek narciarski nasz kraj reprezentuje i swoja droga jego postawa przy kamerach i wygłupianie się są dla naszego kraju bardzo nie smaczne i oburzające dla niektórych osób jak można tak się wygłupiać przed kamerami on nie jest do końca normalny i jest najgłupszym skoczkiem narciarskim w historii już mi nawet nie chodzi o jego życie prywatne choć można było by wnioskować ze cicha woda z niego nawiasem mówiąc nie jest modrym człowiekiem ani normalnym człowiekiem z tego właśnie powodu jak się zachowuje no i można powiedzieć z wielkim bólem serca ze Kamilowi do piet nawet nie dorasta

Gość HHieronim Podmywalski
Taki trochę Wowka Głupek ale coś tam w głowie musi mieć. Jakby był zupelnym zerem to by nie pojął programu treningowego do skoków. A proste to nie jest i nie do każdego dociera. No i wódki pić nie można praktycznie wcale.

Gość porucznik jaszczuk
Za reklamy wziął tyle że się o nic nie musi martwić rodzice mają pensjonat widziałem bo byłem nawet bez emerytury olimpijskiej da sobie radę. Bo głupi nie jest tylko bardzo cwany.

Gość lolita10
pieniądze nie są najważniejsze w życiu a głowy to on jednak nie zmieni jest głupi i pozostanie taki do końca swojego życia

Gość giennadij siurek
Powiedziala Lolita która używa szminki do warg sromowych i jest z tego dumna.