Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIOTR ŻYŁA TO KOMPLETNY KRETYN

Polecane posty

Gość gość
Sympatyczny, wesoły, dobrze skacze, zwłaszcza na bok. Dopóki żona robiła dobrą minę do złej gry i znosila zdrady, było ok, jak się pożaliła w mediach, bo zwyczajnie miała dość wszystkiego i ochów i achów nad Piotrusiem, to zamiast na niego, a nią posypały się gromy, że powinna milczeć i prac brudy w domu. Ale ilez mogła znosić te upokorzenia, zdrady mężowskie i jednocześnie gratulacje, jakiego to ma męża światowca super skoczka? Ja też bym nie wytrzymała.

Gość lolita10
nie wstydzę się swojego imienia a co inni piszą o mnie choć mnie nie znają to niech sobie piszą znam swoja wartość choć czasami mało się cenie na gruncie zawodowym ale nie wstydzę się tego okazywać publicznie i mama zawsze mi mówi ze nie jestem taka zdolna zawodowo jak siostra która jest prawnikiem i której czasami zazdroszczę wyższego wykształcenia bo ja tylko kucharzem z zawodu jestem to mi czasem mama mówi ze mam dużo lepszy charakter od niej i na swój sposób jestem mądrzejsza od niej i ze mam lepszy charakter od niej bo ona ma paskudny i ze mam buzie bardzo ładną której mi zazdrości bo wszystkiego nie można mieć tak właśnie czasami mi mówi mama

Gość erjon bezruraj
Jakie zdrady? Przecież taki skoczek prawie nic nie je żeby nie przytyc i ledwo chodzi. Z kobietą po minucie by mu wszystko opadło. W czasie sezonu oni do tych rzeczy niezdatni a poza sezonem zostaje może dwa miesiące.