Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobieta która lubi sex to dziwka

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w małym mieście,przespałam się z facetem, tzn.palcówkę mi zrobił do pełnego sexu nie doszło.Koleś to cham i prostak...rozgadał to wszystkim i teraz pewnie mam niezłą opinie :( Dlaczego jeśli facet lubi sex to jest ok kobieta to d****a? :(

Gość nfk
polska to dziwny kraj ;/

Gość nfk
z jakiej częśc**pl jesteś?

Gość gość
Nie ważne z jakiej ważne że mi gnój narobił przypału :O

Gość gość
To olej to i nie myśl że ci narobił przypału, zacznij myśleć że kobiety też mają prawo do seksu z kim chcą i jak chcą i nie wstydź się tego! wtedy inni też to zaczną dostrzegać i świat zacznie się zmieniać, ale wtedy się zacznie zmieniać, kiedy kobiety przestaną się wstydzić swojego życia seksualnego!

Gość gość
pff .. dlaczego d***** ? Jakis idiota pewnie , dobralas sobie zlego partnera.Lepiej dobieraj partnerow seksualnych

Gość gość
hm. nie wiem, czemu żyjemy w takim zakłamaniu. trochę jak u muzułmanów, faceci wszystko chrzanią. chcą bzykać i nic więcej, ciągle narzekają, że Polki są nudne, że kłody, że kobiety na zachodzie takie wyzwolone i tak chętnie dają, a jak trafią na Polkę lubiącą seks to zaraz sypią się wyzwiska. nie ogarniam tych baranów. na szczęście nie muszę, bo seks mi tak do życia potrzebny, jak zeszłoroczny śnieg :P

Gość gość
Bo to nie problem d**y dać , problem komu

Gość gość
Polscy faceci to sa swinie najpierw lataja za nami klekaja przysiegaja,kwiatami sie podlizuja, a jak sie mu uda zamoczyc i jaja opruznic to pozniej juz jest morowy i lata po ulicy i pyskuje i obgaduje, to sa niewychowani koniobujcy

Gość gość
Tutaj u mnie jest ciemnogród ludzie są jacyś inni :(

Gość gość
no wiesz tylko palcowke?hmmmm moze kolezanki cos ci doradze powinnas im sie koniecznie zwierzyc,nie lam sie i tak wszyscy juz wiedza ale pojecia nie maja czy on moze niema przypadkiem problemu z erekcja...hmm zastanowmy sie,koles narobil ci obciachu mysle ze teraz pora na jego obciach ;)

Taka jakaś dziwna kultura obyczajów. :O Oczywiście to zupełnie niesprawiedliwe i nazywanie kobiet d******** tylko dlatego, że lubią seks. :O

Większość myśli jedno, robi drugie, mówi jeszcze trzecie. Trzeba się po prostu nauczyć z tym kooperować i nie pozwalać sobie wejść na głowę. :)

Gość gość
Takie to wszystko popaprane, każdy gada za moimi plecami :O

Gość gość
ja to bym tych wszystkich ciulasow kastrowala i bymy wteczas widzieli,a teraz to lataja po wsi jak soltysa pies i pozniej szczekaja, jak nie wszystkie im daja,

A ktoś ci coś powiedział prosto w twarz? Czy pani w sklepie patrzy na ciebie groźnym wzrokiem, posępnie już spoglądając na twój brzuch? Czy ludzie dookoła ciebie zachowują się, jakbyś kogoś zabiła? 😴

Gość gość
Dowiedziałam się że koleś wszystkim w pubie powiedział do którego często chodzę i wszystkich znam, na dodatek powiedział mojemu ojcu.Co za sk****ysyn

Gość champtar
sex non stop z innym partnerem nie wróży stabilizacji ja takich pań unikam moja miła ma być tylko moją i vice versa wówczas częstotliwość nie ma aż tak dużego znaczenia jeśli temperament podobny .

Gość gość
Jaki non stop :O zdarzyło się po procentach i imprezie ;) ale nie chodzę i nie puszczam się z kim popadnie :O

Gość champtar
tak trochę żartem teraz i my wiemy - i co z tego ? - wyluzuj i ciesz się życiem a partnerów staranniej dobieraj . Pozdrawiam małe miasteczka mają swój uroczy klimat znajdz mena i nie daj mu przez rok nawet się dotknąć na tamtego powiedz że kłamał to perfidne ale zadziała w obronie przed stresem .

Gość gość
Dziękuję :)

Gość hartman
zauważył że mu szybko dałaś się obmacać to cię obgadał że jesteś łatwa i co w tym takiego dziwnego :P

Gość gość
Akurat nie tak szybko bo odkąd pamięta latał za mną jak pies :)

Gość I_Q
Zrobiłaś dwa podstawowe błędy: 1. gdzie się mieszka i pracuje, tam się h...m nie wojuje. Dotyczy to tylko facetów, ale też kobiet. 2. poszłaś z gościem, którego jak widać, nie znałaś. To kardynalny błąd. Nie pije i nie uprawia się seksu z kimś kogo się nie zna. Jakie są konsekwencje, już wiesz.

Dlaczego ? Bo 3/4 społeczeństwa jest nierozgarnięte , mają się za świętych a wszyscy postępują dokładnie tak samo , ponieważ lepiej wytykać kobiecie bo tak łatwiej przecież tak się utarło że jak kobieta uprawia sex dla przyjemności to d***** i puszczalska , a skoro tak mówi większość to tak musi być ... Z drugiej strony cieszę się że jestem w tej mniejszości która tak nie uważa pozdawiam gorąco

Gość gość
Ciekawa teza Ale mylna, jak kobieta lubi sex to nie jest d***** Tym twierdzeniem tema wyczerpuję

Gość podniosę bo to ważne
może jeszcze ktoś odpowie?

Gość gość
a jak sie nazywa facet ktory by wkladal do kazdej dziury ktora jest mokra----SOLTYSA PIES i k****asz