Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duzo facetow nie kocha swoich kobiet

Polecane posty

Gość gość

sa z nimi z braku laku

Gość gość
To daj im lak

Gość gość
wiekszosc moich kolegow caly czas czeka na lepsza partie

Gość gość
Też tak myślę. Mój były mówił mi że nigdy do nikogo czegoś takiego nie czuł, potem się z nim rozstałam i znalazła nową i jej też głosił takie gadki, wczoraj ona się z nim rozstała i pewnie następnej będzie gadał to samo. On nie tyle co czeka na lepszą partię, ale chce bardzo mieć żonę i dzieci i chyba bierze każdą, która się nawinie :P

Gość gość
chyba twoje nie są :) a poza tym ludzie i tak dostają coś co się im nie należy i czego nie są warci, więc żaden problem z kochaniem

Gość gość
kobiety tez czesto sa w zwiazkach zeby tylko z kims byc

Gość gość
duzo ludzi boi sie samotnosci i bierze to co sie nawinie

Gość gość
ja tez nie kocham i to mówie głosno

Gość gość
mezczyzni czekaja na ta jedyna ktora da im to czego sami nie potrafia-byc kims,babka musi miec kase, znajomosci,wyksztalcenie tylko za to kochaja bo sa niczym i tylko status przyniesie im wybawienie z wlasnego marazmu,ale nie wypracowany status tylko zdobyty przez malzenstwo.

Gość gość
ja wychodziłam za mąż z miłości ale po 22 latach coś się popsuło a moze wcześniej teraz już zaraz będzie 23 i jestem w rozterce czy walczyć o tą rodzinę i związek czy dać sobie spokój i rozstać się kulturalne ale z drugiej strony zależy mi na min ale czy jesmu też tego nie wiem bo nie chce rozmawiać i co ja mam zrobić ?

Gość gość
Bo ludzie są dziś egoistyczni, leniwi, nie chcą brać na siebie żadnej odpowiedzialności, szczególnie za drugiego człowieka. A to wymaga wysiłku i poświęcenia. Większość uzbraja się w grabie grabiące w jedną stronę, do siebie. A jak się wali, to i tak winna jest tylko druga strona

Gość LalkaTreningowa
Znamy się kilka lat. Ja od razu wpadlam po uszy. Był zupełnie inny niż reszta. Okazywał mi czułość, uwagę, słuchał... No i ja głupia się zakochalam. A on traktował mnie jak przyjaciółkę... I w czasie tej znajomości, właściwie trzy lata kręcił z innymi, co nie przeszkadzało mu w sypianiu ze mną. Czasem musiałam mu doradzać. Klamalam jak z nut, że jest dla mnie jak brat, choć pekalo mi serce. Miałam nadzieję, że chociaż będzie szczęśliwy... Czasem probowalam mu powiedzieć, ale nie docierało. Rok temu poznałam faceta. I zakochałam się znowu... on wpadł w furie. Powiedział, że mu zależy. Po serii kłótni zostawilam tego nowego. I teraz dalej sypiamy ze sobą. Rok temu powiedział, że mnie kochał. Czy kocha? Nie wiem... Ja mówię mu to często, ale nigdy nie odpowiada...

Gość LalkaTreningowa
?