Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam30lat

osiągnięcia 30 latek

Polecane posty

Gość mam30lat

podzielcie się tymi dużymi i tymi małymi - matura - studia -prawko - mieszkanie 3 pokoje -dobry mąż - dobra praca - życie na fajnym poziomie - podróże - fajna teściowa ;P - ważne szkolenie - kochany psiak

Gość gość
ja nie mam zadnych

Gość gość
Studia Dom w wawie dwojka dzieci fajna praca super maz

Gość gość
Przykro to stwierdzić, ale nie mam żadnych osiągnięć. Pewnie, mam studia, ale czy to osiągnięcie? Dobry mąż (ja nie mam męża) to też nie osiągnięcie, chyba, że męża, który stara się być dobry ;-) Prawka też nie mam, mama mego ukochanego mnie lubi, no ale nic ważnego nie osiągnęłam a szkoda.

Gość mam30lat
małe osiągnięcia to tez osiągnięcia :)

Gość gość
No to z małych przekwalifikowałam się i wytrzymałam już pół roku w nowej szkole...

Gość gość
ja facet sam sobie zarobiłem na - mieszkanie 2 pokojowe, - auto z 2012 - zarobki na poziomie 6 na ręke - z 100kg jak miałem 20 lat teraz mam 80 i umięśniony i lecą za mną dziewczęta:) a mam 28 lat. a inni co się ze mnie śmiali jak miałem 20, pracują na biedronkach, czy stacjach CPN.

Gość bissssonus
-48cm w łapie -170kg wyciskania na ławeczce -85 lvl w wowie -wypalone w życiu pewnie i 2kg skuna -zjadłem w życiu pewnie i 50 piguł na rave i techno musicalach -pare razy bylem na d****ach a raz dymałem po koksie (bosko!) -mam wielu ziomeczków i nie musze pracować

Gość gość
raczej niewiele tego: -wykszt. srednie -stala praca od 6 lat ale z kiepskimi zarobkami -prawo jazdy -mieszkam z rodzicami i partnerem(przy tak duzym domu nie oplaca mi sie cos wynajmowac)