Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość911

prolaktyna i progesteron kiedy

Polecane posty

Gość gość911

Witam.Prosze o pomoc kiedy mam wykonac te badania bo jedni mowia ze nie ma to znaczenia kiedy itp ginekolog ze w 5dniu cyklu cos mi to nie grasmutas.gif prosze o pomoc bo zostaly mi te badania i nie wiem w listopadzie mialam miesiaczke 15 a teraz aż 27 grudnia myslalam ze to ciąza poniewaz nigdy tyle mi sie nie spoznil ale niestety wystapila bolesna @smutas.gif prosze o pomoc i nie oceniania ze powinnam to wiedziec czy cos w tym stylu bo naprawde trace nadziejea nie kazdy musi o wszystkim wiedziec kiedy itpsmutas.gif pozdrawiam

Gość gość
szczerze to takie pojedyncze badania za wiele Ci nie powiedza:( moga dac jakies tam przepuszczenia a wiem ze to drogi interes :( a pod jakim katem sie badasz? zeby zajsc w ciaze? z tego co wiem to bada sie w 3 lub 7-8 dc FSH, LH, estradiol, progesteron a pozniej w 21 dc ponownie estradiol, progesteron i prolaktyne

Gość gość
tak staramy sie o dziecko:(estradiol FSH LH robilam razem tak mi gin kazala i wyszyly poprawnie i zostalo mi te dwa badania:(

Gość gość
czyli jak w czrwartek zrobie to nic sie nie stanie??chce zrobic jak najszybcej poniewaz maż powtarza badanie nasienia i musi zabrac moje wyniki do swojego lekarza