Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkaJa

Czuję się gorsza od innych dziewczyn

Polecane posty

Gość brzydkaJa

Na codzień czuję się okropnie. kazda dziewczyna, którą mijam na ulicy wydaje się być ładniejsza ode mnie. Nie wyobrażam sobie pokazać się na mieście z facetem, bo wiem, że on może się mnie wstydzić. Wiem, że dopoki nie zrobię coś ze swoim wyglądem, nie zmienie podejścia do życia. Jest paru chopaków, którzy mogliby być moimi potencjalnymi partnerami, ale ciągle boje sie, że nie jestem wystarczająco atrakcyjna żeby mieć kogoś na stałe

Gość gość
moze jakaś wizyta u kosmetyczki? nowa fryzura? brwi ładnie zrobić i makijaż? :)

Gość gość
Też czuję się gorsza. Wygląd do bani. Jestem głupsza i brzydsza niż koleżanki. Nawet te bezrobotne wydają mi się bardziej interesujące niż ja sama. Nie wiem dlaczego. Mam dość sama siebie

Gość gość
troche wiary w siebie dziewczyny ;) nie tylko wygląd jest ważny, ale trzeba mimo to dbać o siebie :) charakterem i uśmiechem też można zwrócić na siebie uwagę :)

Gość brzydkaJa
walczę ze swoją cerą od paru miesięcy, jestem na dobrej drodze, ale obecnie przechodzę tzw wysyp. Bardzo silną kurację kończę dopiero w lutym. Problemem jest NOS. A operacja dopiero w czerwcu (o ile coś się nie posypie). Ludzie mnie lubią, bo podobno jestem fajna. Nie mam kompleksow związanych z charakterem. Nikt nie wie o mojej opinii o wlasnej osobie. jestem odważna i "pewna siebie"- pozornie. Mam głupie przekonanie, że nie mogę być szczęsliwa dopoki nie zrobie tej cholernej operacji...

Gość gość
szkoda że tak jest. w takim razie może lepiej jak będziesz po operacji, oby to c***omogło. trzymam kciuki i życzę powodzenia wśród facetów :)

Gość brzydkaJa
gdyby operacja sie nie udała, nie wiem czy bym to przeżyła. Wszystko uzależniam od tego decydujacego kroku. Według mnie po operacji: bedę piękna, szczęśliwa, wiecznie usmiechnęta, zdobęde faceta, nowych znajomych itp. To robi się chore.

Gość gość
najważniejsze to wierzyć w siebie każdy jest ładny na swój sposób i tak myśl ;)

Gość brzydkaJa
Przez ten Nochal zrezygnowałam z wypadu na sylwka do zakopanego, z wyjazdu na wakacje do Tunezji, z miliona imprez i wyjśc ze znajimymi... To obsesja :(

Gość gość
musisz sie przełamać! nie może być tak źle

Gość brzydkaJa
wiesz.. tu nie chodzi o przełamanie. Nikt nie wie o mojej obsesji, staram się to ukrywać. Ale mam głęboko zakorzenione przekonanie, że nie mam szans na miłość, szczeście, na nic przez ten nos. Nie mogę tego wyrzucic ze świadomości ot tak.

Gość gość
szkoda ze nie moge pogadac z tb na zywo.. nie wierze ze jest taki zly nosek :)

Gość brzydkaJa
jest tragiczny. nie tylko zly. nie widzialam gorszego w zyciu.

Gość gość
miśka, napisz do mnie na ba s i aodd@g m ail. com (spacje pousuwać ofkors) mam ten sam problem:)