Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta92

Mój facet koniecznie chce w pupę

Polecane posty

Gość paula112
aneta piszesz ze nie ma z tego przyjemnosci i jest ogromny ból...a probowalas wgl tego? ja Cie nie namawiam do tego rodzaju seksu bo o gustach sie nie dyskutuje...kazdy lubi co innego i nie mozna kogos negowac za to ze cos robi lub nie...

a powiedz mu że chcesz się ostrzej zabawić --zwiąż go i wlej pasem grubym to od razu mu przejdzie --moze szuka bdsm

Gość gość
Możesz spróbować. Ja tak dałam dwa razy. Później nie mogłam siedzieć na d***e, krwawiła, a s****a spowodowała, że uzyskałam efekt lewatywy. Nigdy więcej, bo tego nie lubię, nie sprawia mi to żadnej przyjemnośc***odczas seksu. Dziwię się facetom, bo sama będąc facetem brzydziłabym się wkładać tam gdzie się oddaje kał lub co gorsza pobrudzić się-bo i o takich przypadkach słyszałam. ale są różne gusta. Powiedz, ze się zgadzasz ale pod warunkiem, że da ci wibratorem zrobić sobie to samo. w końcu skoro też ma tam dziurę i homoseksualiści ją wykorzystują niech będzie równość :)

Gość assassia
Wyobraź sobie, ze moj facet ma 21 cm!! Namawiał mnie 2 lata, dawał do zrozumienia , robił aluzje... Jakby tylko o tym marzył. Pewnego dnia pod wpływem %dałam mu, ale sama wprowadzalam go w siebie powolutku, delikatnie zaczął ruszać ( bardzo delikatnie) potem coraz szybciej, aż poczułam , ze moze robić co chce i spełniła sie jego fantazja. Po wszystkim stwierdził, ze było bardzo fajnie , ładnie podziekował, cały nastepny dzien " nosił mnie na rękach" , jednak woli klasycznie. :)

Gość paula112
jesli nie jestes na to gotowa to on musi to zrozumiec...niektorzy ludzie mysla tak "jesli nadal naciska to jakis pedal, niewyzyty albo cos"...mlodzi ludzie maja swoje fantazje...hormony buzują i probują czegos nowego tzw "zakazanego"...musisz dosadnie mu wytlumaczyc ze nie jestes na to gotowa teraz...moze w przyszlosci sie na to zdecydujecie...

zwiąż go i wlej pasiorem grubym ze 20 razy to odrazu mu przejdzie ---ppowiedz mu że mocniejsze gry cię kręcą

Gość gość
porter a skąd wiesz że mu przejdzie

Gość gość
kryptogej

Gość gość
a jak mu się z tym pasem spodoba Uważaj

Gość gość
No właśnie. Zgódź się ale powiedz, że ciebie też kręci jakbyś mogła go tak zerżnąć kawałkiem marchewy albo kiełbachy. W dodatku powiedz, że kręci cię bycie dominą i chcesz mu zadać ból i rozkosz, chcesz go poniżyć i nasikać na niego oraz wysmarować swoim kałem. To cię bardzo podnieca, jego podnieca anal. Dziś realizujemy moja fantazję, jutro twoją miśku ;)

Gość aneta92
niegrzeczna, dla mnie 18cm. to dużo, i w tej właściwej dziurce mocno go czuję, w dodatku do tych 18cm. jest dość gruby więc w pupie była by to tragedia. nie wyobrażam sobie tego.

Gość gość
niewolinca Isaura robi jak pan rzada :D

a ty byś wytrzymał / heheh napewno byś spałzował i trzymał byś swą czerwoną pupę w rękach niz mażył o wkładaniu troszkę sesji wziołem z żoną

Gość gość
mój tez chciał koniecznie, ale powiedziałam szczerze i otwarcie ze takich rzeczy nie preferuje poprzedzając to konsekwencjami z tego wynikającymi i stwierdził ze uszanuje moja decyzje i przestanie mnie namawiać bo mu wystarczy "to co ma" a co do Twojego faceta to szczerze mówiąc to głąb z niego straszny skoro nie potrafi uszanować twojego zdania to niech sobie szuka innej bo Ty nie jesteś jego warta Ty przecież tez masz coś do powiedzenia :)

Gość paula112
ja Ci napisze jak bylo ze mna...mialam (nadal mam) cudownego partnera...slyszalam od paru kolezanek ze uprawiaja seks analny...nigdy tego nie rozumialam...wydawalo mi sie to dziwne...ale jednak z czasem, po wielu rozmowach, troche poczytalam stwierdzilam ze sprobuje i zobacze jak faktycznie jest...chcielismy zaczac sie tak kochac ale bylismy spieci i nie mielismy lubrykantu wiec przestalismy...pozniej do naszego zycia erotycznego wprowadzilismy to ze podczas seksu moj chlopak wsadzal mi paluszka do pupci...zrobil to niespodziewanie i powiem Ci ze strasznie mnie to podniecilo...bylo super...przez jakis czas praktykowalismy ten "paluszek"...pewnego dnia bylismy na imprezie...wrocilismy do mnie i zaczelismy sie piescic...i wtedy postanowilismy to zrobic...bylo cudownie...bez bolu (uzywalismy oliwki)....kochajac sie analnie i pieszczac moja myszke doprowadzil mnie do orgazmu...oczywiscie nie robimy tego czesto (1 na miesiac lub 2)...traktujemy to jako forme urozmaicenia...czasami jak jestem mega napalona to mam ochote troche poszalec:P....nie spieszcie sie...jesli kiedys bd na to gotowa to bedziesz o tym wiedziec :) POZDRAWIAM

Gość paula112
musicie ROZMAWIAC !!! Dam Ci ostatnią rade - moim zdaniem najlepsza :) Nie pisz takich rzeczy na forum i nie sluchaj innych bo kazdy ma inne zdaniem. Rob to co czujesz a bedzie dobrze :*

tak o coś się pokłóciłem więc w nocy ją przeprosiłem z pewnym planem--włożyłem jej palca .A na drugi dzien mnie namowiła że będzie bardzo odlotowo zasięgała się że mi tego samego nie zrobi więc pomyślałem że zrobi mi masarz pleców a ona mnie związała i wlała pasem aż błagałem by przestała !!!!wytrzymałem 8 razy .Mam dość

Gość aneta92
Mnie boli nawet jak mi wsadza tam palec. No po prostu jestem tak zbudowana że te 18cm . to dla mnie dużo. Jedna z dziewczyn pisała że jej facet ma 21 cm Boże , przecież to strasznie dużo , musi mieć inną budowę tam w środku że jej nie boli.

Gość paula112
a uzywacie lubrykantu? mozliwe ze jestes spieta...jak Cie to boli to znaczy ze nie jestes na to gotowa...nic na sile :) alkohol troche rozlunia (na mnie bardzo działa)....musisz czuc w danym momencie ze tego chcesz...jesli nie to nie probujcie :) z czasem moze sie to zmienic a moze nie...sama sie przekonasz :) jak juz pisalas nie sluchaj ludzi na forach (zwlaszcza kafe) bo to co ludzie tu pisza to smiech na sali, |kazda" kobieta ma faceta z penisem min. 20cm , "kazda" jest cnotką, "każda robila kupe po seksie analnym", "kazda sie brzydzi seksu oralnego" itp itd...po prostu porozmawiajcie z chlopakiem na spokojnie...także przemysl sobie wszystko...bye bye

Gość gość
da się przeżyć :-)

Gość gość
ja swojemu to moge jedynie zrobic kupe, a nie zeby mu dawac w pupe, i tak juz duzo dostaje ze koniobujcem nie jest

Gość aneta92
Łatwo wam się ze mnie śmiać bo to nie wy macie problem. Najgorsze jest to że pewnie w końcu mu ulegnę. Boję się tego bólu. Samo wsadzenie mi tam palca(nakremowanego) sprawia mi ból, a co dopiero penis i to taki duży jak jego. Już raz chciał mi wsadzić w pupę z zaskoczenia ale zdązyłam się wyrwać. On naprawdę mocno tego pragnie. Co on w tym widzi?

Gość paula112
widze ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Ehh....Idź spać i porozmawiaj jutro z chlopakiem a nie tutaj takie problemy. Zegnam

Gość gość
paula, jak ktoś ma punkt widzenia odmienny od twojego to od razu jest "be". Może to ty idź spać, a jak ci się temat nie podoba to idź na inny. Bez urazy.