Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mineralny

miłość do piwa

Polecane posty

dlaczego tyle pijecie ? przeciez pozniej smierdzicie , nie raz widze,ze ktos mocz popusci a jak slyszy piwko to juz sie usmiecha. Nie umiecie porozmawiac na trzezwo i czemu zawsze kazde spotkanie musi odbyc sie przy piwie? Kieruje te pytania do "miłośników piwa"

nic glupiego bo troche zmadrzalam:Ppiwa nie pije ale pilam absoluta cytrynowego.tak juz mam,jak nie szaleke to nie szaleje,a jak raz mnie poniesie to juz porzadnie:Onigdy wiecej

Gość gość
Jak człowiek potrafi wypić 1- 2 piwka i na tym poprzestać to nie widzę w,ttm nic złego.Gorzej jeśli ktoś jak zacznie to nie umie skończyć aż nie padnie wtedy to już jest problem. Wszystko jest dla ludzi, jeśli z umiarem.

pije ale ostatnio pilem wiosna i nie jestem z tych osob z ktorymi jak sie spotkam mowia,ze nie moglyby sobie wyobrazic jakby do konca zycia nie mogly sobie piwa wypic. Ja do konca zycia moglbym nie pic piwa, nie jesc mandarynek itp.

ok 3-4 na jedną imprezę, a imprezy średnio dwie na tydzień, plus te 2 piwka wieczorkiem do filmu

to masz w takim razie mocny organizm.widzisz,ja uprawiam sport,odzywiam sie zdrowo ale odchorowac musze.zaraz ide po wode do sklepu ale nie mam sily.ocuywiscie nie pojde tam gdzie zwykle tylko troche dalej,bo wygladam jak zombie:P

Wolę piwo niż wódkę. Piwo przynajmniej smakuje, a wódka nawet z sokiem jest obrzydliwa. Owszem wypić wypiję, ale mam odruch wymiotny i nigdy się dobrze nie bawię gdy piję tak mocny alkohol. Piwo jakoś tak poprawia mi od razu humor, mogę stopniować poziom mojego upojenia. Minusy są takie, że szybko robię się pełna i biegam do wc, ale wolę to niż źle czuć się po wódzie i co gorsze zwrócić potem to wszystko :O

Gość studenciarciak
piwo to nie alkohol. moge wypic 4 potem sikawa zbyt duża. oo ktoś pil absoluta cytrynowego, super jest wchodzi bez przepoji.. tak żeby dziabnąć z 2 osobami i piweczko to idealna zaprawa przed clubem

Gość nołłej
No co ty chopie 2 piwka wręcz wyostrzają percepcje i odczuwane emocje :p Nie demonizuj tak tego browara.

piwo do filmu ? przeciez takie 2 piwa zaburzaja logiczne odbieranie tresci filmu . x bzdura:O raczej odnajdujesz w nim inny sens:)

Gość studenciarciak
lepszy , twoje zmysly są wyostrzone po 2 , bo po 1 zmulone

Gość nołłej
Mineralny nie rób ze mnie alkoholika i weź wrzuć na luz. Lubie piwko i nie wstydzę się tego. Proste.

Gość studenciarciak
3 razy w tygodniu po 3..mówie z doswiadczenia..tez nie lubilam

ja jestem zdania,że poki przez przyjemnosc zwiazenej z piciem piwa nie zawala sie obowiazkow pije sie dla przyjemnosci a jak przez picie piwa traci sie inne rzeczy to zaczyna sie problem.