Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

leki w ciazy pomocy

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, otoz mam problem jestem w 7 miesiacu ciazy a mam straszny suchy kaszel i goaczke bralam na to przez dwa dni panadol po 4 tabletki na dobe (paracetamol) teraz goraczka spadla i jest ok natomiast z kaszlem nie moge wytrzymac biore septolete plus pastylki oraz herbapect ogolnie slyszalam ze septolete plus nie powinno sie brac wizyte pierwsza u gina mama dopiero 7 stycznia bo wczesniej nie dalo rady natomiast farmaceutka powiedziala ze spokojnie moge wziasc co wy na to? martwie sie o dzidziusia :(

Gość gość
w aptece mi powiedziano, ze wlasciwie kazde tabletki do ssania mozna w ciazy... Mi pomagaja plukanki woda z sola, smarowanie piersi mascia rozgrzewajaca, ale tez nie wiem czy taka masc mozna...

Gość pstrokatka
mnie jak rozlozylo to maz mi kupil osciloccocillum i pomoglo to lek na grype homeopatyczny

Gość gość
w 7 mc czy w 7 tyg???

Gość grypa grypa grypa
7 tygodniu

Gość gość
juz c****salam wczesniej, mnie gin zabronil stosowania wszelkich lekarstw, zreszta sama bymnei wziela bo mam znajoma ktora leczyla bol zeba tabletkami( nei wiedzila o ciazy) i nie chcesz wiedziec jak sie to skonczylo... nie che cie starszyc, mowie to co mi mowil moj gin jak ja bylam chora, tylko domowe sposoby,,, a najlepiej bedzie jak zadzwonisz do swojego lekarza i sie spytasz :) ja dzownilam z byle p*****la :)