Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grypa grypa grypa

straszne przeziebienie w I trymestrze pomooooooocy

Polecane posty

Gość grypa grypa grypa

Hej dziewczyny, otoz mam problem jestem w 7 miesiacu ciazy a mam straszny suchy kaszel i goaczke bralam na to przez dwa dni panadol po 4 tabletki na dobe (paracetamol) teraz goraczka spadla i jest ok natomiast z kaszlem nie moge wytrzymac biore septolete plus pastylki oraz herbapect ogolnie slyszalam ze septolete plus nie powinno sie brac wizyte pierwsza u gina mama dopiero 7 stycznia bo wczesniej nie dalo rady natomiast farmaceutka powiedziala ze spokojnie moge wziasc co wy na to? martwie sie o dzidziusia smutas.gif

Gość gość
To w końcu I trymestr czy 7 miesiąc ciąży?

Gość gość
tez bylam przeziebiona na samym poczatku ciazy i nic nie bralam, polecam czosnek, herbatke z miodem, z sokiem malinowym, syrop z cebuli, nie bierz zadnych lekow, bo to zle wplywa na plod!!! mnie gin zabronil, w razie goraczki kazal jechac do lekarza. twoja choroba nie jest grozna, kladz sie i odpoczywaj dziewczyno

to to I trymestr czy 7 miesiac? bo jak to drugie to chyba III. ja w pierwszym bralam normalnie antybiotyk ktory przepisal mi lekarz biorac pod uwage to ze jestem w ciazy

Gość grypa grypa grypa
7ydzien sorki ;)

Gość gość
też to przechodziłm ale leczyłam się tylko domowymi sposobami - miód i cytyna, maliny, ostatecznie Prenalen ale paracetamol sobie odpuściłam

Gość grypa grypa grypa
najgorsze jest to, ze mi nic nie pomaga, na szczescie mam tylko lekka goraczke bo teraz juz 37,3 wieczorami w nocy troszke wyzsza ale odpuscilam ten panadol... wiem, ze z tym syropkiem niby wszystko ok ale ten septolete ma niby jakis skladnik ktorego nie mozna...

Gość gość
zjedz jakas kanapke z czosnkiem, stosuj same domowe metody, zadnych lekow, prenalen tez bralam ale to jest mieszanka bodajze malin z czyms tam, mnie nie pomogl