Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie warto się całkowicie oddawać robic wszystkiego facetowi bo on

Polecane posty

Gość gość

i tak tego nie doceni i pójdzie gdzie indziej...ja miałam z nim swój pierwszy raz, sex miał zawsze kiedy chciał, nigdy nie odmówiłam bo tez zawsze chciałam, robiłam mu nawet loda z połykiem, namawiał mnie na anal i chciałam się tez zgodzić...no ale znudziłam mu się i pożegnał się ze mną głupi patafian :O

Gość gość
bos byla dla niego za dobra!! chlop nie mial sie co sarac o mial wszystko na wyciagniecie reki no i mu sie znudzilo!! Masz nauczke

Gość gość
no i niech s*******a hłupi choojj. skoro tak jest to dlaczego tutaj faceci się żalą na żony, ze nie mają sexu?

Gość gość
czuję się oszukana, wykorzystana,jak zabawka...

Gość megaja
jeszcze sie taka nie urodzila zeby temu cymbalowi dogodzila,bo oni mysla tylko jajami,ze by tylko puste mieli a my im ulegamy i za to zaplate mamy ktorej wogole nie wartamy

Gość gość
a jak z nim mieszkałam przez jakiś czas, to sama sprzątałam, nawet za niego, wyrzucałam śmieci, robiłam obiad, nosiłam ciężkie torby z zakupami, leciałam mu kupować leki,zbierałam po pokoju jego gacie i skarpety,prałam... niczego nie docenił

Gość gość
dlatego ja tak nie zamierzam robic.Wolę się kłócić i fochać niż ustepować na każdym kroku. A potem facet i tak pójdzie do takiej co go będzie o******lać na każdym kroku.

Bo za dobra byłaś 💤 To się nie opłaca :P masz nauczkę :P Najlepiej jest być zdrową egoistką ;) czasem wredną. I najbardziej kochać siebie! Powodzenia na przyszłość ;)

Gość gość
faceci to na prawde są p***busy :O myślą, ze sa panami i władcami, a słuchają tylko swojej mamusi

Jest taka książka w księgarniach " Dlaczego faceci wolą zołzy". Polecam. a.. Zonaci faceci narzekają na brak sexu, bo od żony ciężej jest odejść.. Ponarzekają, i wrócą do domu.

Gość gość
ta książka o zołzach jest świetna :P oczywiście trzeba ją brać z przymrużeniem oka, bo już czytałam dziesiątki recenzji, w których kobiety się oburzały na niektóre praktyki proponowane w książce, a to było tylko żartobliwe wyolbrzymienie, by zobrazować z humorem dane zagadnienie... :D albo wypowiedzi ludzi, którzy nawet nie czytali tej książki, a już z góry ją skreslili ;)

Gość gość
boli mnie to,ze ja sie poświęciłam temu związkowi i tej osobie, a on mnie wykopał ze swojego życia, a nie wydawał się taki...każdy by się zdziwił. moze sie na mnie zemścił, bo kiedys mi mówił, ze inne laski z nim tak zrobiły,a teraz sam tak ze mną zrobił...i jak tu wierzyć w coś w ogóle

Gość gość
Mnie faceci nauczyli, że najlepiej jest być dla nich podlą suką, bo tylko taka szanują.I mam to gdzieś, choć ciężko mi się jeszcze przełamać, to będę wredną egoistką. Dla rodziny nie, tylko dla faceta. Ja też byłam właśnie taka pobłażliwa, robiłam za dużo,sama, nie czekałam gesty na faceta. I g***o z tego mam. Co z tego, że mnie przepraszał, jak potem i tak robił kolejną przykrość. Mam już dość, nie muszę znosić już nigdy więcej jego podłego charakter*****mstwa i złośliwości. Będę dobra tylko dla takiego,który naprawdę pokaże mi, że mnie kocha, zależy mi na mnie i będzie się starał o nas zawsze.

Gość gość
on nie uważał mnie nawet za dobrą...nie potrafiłam mu dorównac, ani innym laskom z jego otoczenia i przeszłości

Gość gość
Ja się też czasem czuję, że właśnie jego ktoś tak może potraktował kiedyś. zlewał na każdym kroku, ja mścić na innych facetach nie zamierzam, tylko nigdy nie okaże żadnemu, że mi na czymkolwiek zależy i nie będę się angażować ani starać specjalnie. Ot jak koleżanka. Nigdy nie warto nic robić jako kobieta pierwszej. Faceci tylko tak gadają, że by chcieli, żeby laska sama zagadała, coś zaproponowała.ale latają tylko za tymi, co mają ich w d***e.

Gość gość
A ja drogie Panie tak sobie czytam i czytam i mogę to samo powiedzieć o kobietach, jak facet się stara, dba i martwi o swoją kobietę, to też w końcu zostaje olany... widocznie ludzie tak już mają, niezależnie od płci.

Gość gość
no to prawda, ja jak go zlewałąm to widziałam,ze za mną lata, a potem się role odwróciły, on zlewał mnie,ja prawie, ze błagałam go jakikolwiek kontakt, az wkońcu zerwał

Ja nie lubie podłych suk 😴.. Faceci faceci faceci.. 😴 ok kobiety.. kochający facet w domu a na wyjeżdzie się taka puści z innym :P i ten kochający nie musi być pierdołą, z małym k*****m krótkodystansowcem itd zaznaczam.. i teraz sedno po co kobieta sie puszcza skoro ma dobrego fajnego faceta w dou? :> 😴. Autorka była za dobra skoro nawet śmieci wyrzucała za tego jej osobnika, bo cięako takiego nazwać facetem :classic_cool:

Gość Pyśka24
E tam, p********ie ;) Uważam, że jak ktoś jest warty to trzeba się starać i czerpać z tego przyjemność. Warunek? Obie strony muszą być zainteresowane i oddane :) I wtedy jest fajnie. Zresztą... pewnie poszedł do innej boś głupia a nie dlatego, że seks nie taki ;) Ewentualnie robiłaś wszystko ale beznadziejnie :D

Gość autorka gosc kobita
no ja bym się nie puściła jakbym wyjechała, ale on wyjechał i podejrzewam,ze się puscił

Gość gość
ty nie musisz lubić, ale taka prawda, że faceci kochają się w takich podłych sukach. Ja wcale nie chce taka być, wolałabym być ciepła, troskliwa, wrażliwa, ale doświadczenia z facetami, nauczyły mnie, że faceci gardzą takimi kobietami i odchodzą prędzej czy później do takich wrednych właśnie, przez które sami są poniżani...Nie rozumiem tego, ale już po prostu nie będę nikomu okazywać uczucia, bo tylko ja później cierpię. A za swoją życzliwość i dobre serce zostaję z ręką w nocniku. Nie chcę usłyszeć od faceta, że jestem dobrą wrażliwą osobą, ale mnie nie kocha. Nie będę więc nikomu nigdy nadskakiwać. Dostanie cokolwiek, jeśli w ogóle, adekwatnie do swojego zaangażowania, bez zbędnych sentymentów.

Gość gość
autorka gosc kobita--pamietaj jedno cialo puszczone raz puszcza sie stale----to sa te nasze samce

Gość autorka gosc kobita
moze jestem głupia albo beznadziejna, nie przeczę...ale nikt nie jest idealny, ani zaden związek. widocznie on szuka nie wiadomo czego, skoro miał tyle dziewczyn,ze nawet nie wie ile...

Gość gość
A ja drogie Panie tak sobie czytam i czytam i mogę to samo powiedzieć o kobietach, jak facet się stara, dba i martwi o swoją kobietę, to też w końcu zostaje olany... widocznie ludzie tak już mają, niezależnie od płci. ­ Nieprawda, niektóre kobiety istotnie szukają wrażeń, ale ja sobie nie wyobrażam życia z facetem innym niż mój, który przez niejedną z kobiet móglby być określony jako "nudziarz" itd. A wcale się nie nudzimy razem.

Gość autorka gosc kobita
ja juz nie wierze w to, ze znajde kogoś kogo pokocham ze wzajemnością, raz juz to miałam, tak mi się wydawało...

Gość gość
wierzyć nie każe ci nikt. Rób swoje, facetów traktuj z dystansem, nie pozwalaj im na nic, nie daj sobie wejść na głowę. Będąc z kimś żyj jakbyś była wolna, szanuj go,kochaj wiadomo,ale nie daj sobą rządzić, miej swoje życie, swoje plany i realizuj je nie patrząc na nikogo. Jednym słowem rób, co chcesz. Niech każdy potencjalny facet wie, że na jego miejsce czeka stu następnych,którzy za tobą szaleją.