Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek111

TA JEDYNA

Polecane posty

Gość piotrek111

jak to jest im bardziej facet się stara tym gorzej poznałem wrescie dziewczyne ktora jest cudowna oczywiscie dla mnie innym moze sie niepodobac czuje ze jest ona tą częścią mnie której mnie brakowało dopełnieniem staram się bardzo powiedziałem jej co do niej czuje po 3msc znajomosc***owiedzała trzeba sie spotykac i uskuteczniać tylko jakoś ostatnio czuje ze oddalamy się od siebie wspieram ją pamiętam ,kilka razy się spotkaliśmy było w miare ok pocieszam w trudnych chwilach ale nie chcem naciskać i byc natretnym zeby nie poczuła się niekomfortowo jestem facetem innym b.wrazliwym i napewno orginalnym jednak tez niesmiałym ale lubie dobrą zabawe ,czułym co zrobic jak myslicie

Gość ta jodyna
no i?

Gość piotrek111
no i bardzo mi na niej zalezy ale doszedłem do wniosku ze im bardziej sie staram tym jest chyba gorzej stanełem w martwym punkcie przecierz nie bede powtarzał 100 na dzien ze mi na niej bardzo zalezy chciałbym jakoś bardziej się do niej zbliżyć

Gość gość
pierwsza wypowiedz napisales tak chaotycznie,ze nie wiadomo o co chodzi do końca, od pierwszego słowa do ostatniego bez interpunkcji, wiem TA JEDYNA, ale o co ci dokładnie chodzi trudno zgadnąć. Starasz się itd.moze za bardzo się starasz i przez to jesteś niemęski a kobiety takich miekich nie lubia :(

Gość gość
jestes bardzo meski nie daj sobie wmowic inaczej

Gość gość
emocje przepraszam ! spotkałem właśnie taką osobę która jest taką cząstką mnie której mi brakowało ,której nigdy nie dostałem ( uczucie/ciepło itd) jestem normalnym tylko duzo wrazliwszym w środku facetem ale nie ci...ą jestem chyba juz mamutem w dzisiejszym swiecie dlatego , ze za choc jeden dzien takiego uczucia oddał bym zycie moze dlatego ze nigdy go nie otrzymałem i bardzo mi tego brakuje .Ona jako jedyna przez tylko kilka chwil potrafiła mi to dać .Boje się ,żę takiej kobiety już mogę nie spotkać.Boje się też , iz to ja moge być niewystarczająco dobry dla niej ,aczkolwiek staram się jak moge .Nie zależy mi na seksie ,wystarczy mi dotyk,przytulenie,jakiś całus , i wtedy byłbym bardzo szczęśliwy

Gość gość
pocalowac przy nastepnym spotkaniu

Gość gość
chciałbym poprostu dzielić się z nią wspólnymi chwilami wspierać pomagć i cieszyć się z tego

Gość gość
tak a jesli ją pocałuje a ona odbierze to w tym złym znaczeniu odrzuci mnie pomyśli ze jestem nachalny lub coś w tym stylu nie chcem aby poczuła się niekomfortowo

Gość gość
jak widujesz ja to sukces znaczy juz byliscie gdzies na kawie to w czym masz problem ona tez jest chyba toba zainteresowana

Gość gość
no to umawiaj sie z nia dalej jak to nazwałes uskuteczniaj ta znajomosc jutro Sylwek chyba sie juz nia umówiłes jak ci tak zalezy

Gość gość
a twoj ogorek juz widziala,przygladala sie jemu a moze juz mu buzi dala,bo w buzi jeszcze nie miala---mam racje

Gość gość
autorze, moze ona czeka na cos wiecej?

Gość gość
ostatnio miała trudne chwile umarł jej dziadek-była bardzo z nim związana wyjechała na wieś wraca za kilka dni także też nie poszaleje cały czas ją wspieram choć tylko słowami tyle mogę staram się aby zapomniała choć na chwile o tym .Kiedy wróci zaproponuje spotkanie coś może szalonego zeby o tym wszystkim zapomniała

Gość gość
dziadka tak przezywa ze na czas Sylwestra i nowego roku wyjechała ale co na grobie siedziec żałobe przezywa sie w sedruszku a nie na cmentarzu

Gość gość
czuje ze jest ona bardzo wrazliwą osobą w srodku lecz na zewnątrz stara się tego nie okazywać ma teraz trudne momenty w swoim zyciu dlatego nie chcem jej naciskać i byc nietaktowny,aczkolwiek bardzo chciałbym jej jakoś pomóc w tym wszystkim wiele razy widziałem jak z tego powodu płakała po cichu takze dziadek musiał być dla niej kimś wyjątkowym. moze poprostu nie ma na to wszystko głowy teraz

Gość gość
a wyjechała na swieta wspólne z cała rodziną na wieś -dom dziadka

Gość gość
idz pajacu z twoimi zśmiesznymi problelmai ,goń się